Haberler

Ankara Metrosundaki Patlama Sesi Panik Yarattı, Yolcular Vagonlardan Atladı

Güncelleme:

Ankara'da yolcu dolu metro vagonunda kısa devre sonucu yaşanan patlama sesi, paniğe neden oldu. Yolcular, kendilerini vagonlardan dışarı attı.

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde meydana gelen olayda Hastane metro istasyonunda yolcu almak için duran trenin elektrik panosunda kısa devre oluştu. Panodan çıkan kıvılcımla birlikle ufak çaplı bir patlama sesi de duyuldu. Bir anda panikleyen yolcular, kendilerini vagonlardan dışarı attı. Herhangi bir yaralanmanın yaşanmadığı olayda sağlık ekipleri, istasyon önünde hazır bekletildi. Kısa süreli bir duraksamanın ardından metro seferleri olağan seyrine döndü.

''PATLAMA İSTASYONDAKİ ELEKTİRİK PANOSUNDAN KAYNAKLANDI''

Ankara Valisi Ercan Topaca, olaya ilişkin sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu. Topaca mesajında, "Bugün sabah 08.10 sularında Yenimahalle ilçemizde bulunan Hastane metro istasyonunda maddi hasarlı bir patlama meydana gelmiştir. İlk tespitlere göre patlamanın istasyondaki elektrik panosundan kaynaklandığı değerlendirilmektedir. Patlamada can kaybı ve yaralı bulunmamaktadır. Metro seferleri 10 dakikalık aradan sonra tekrar başlatılmıştır. Başlatılan inceleme ve soruşturma devam etmekte olup, gelişmelerden ayrıca bilgi verilecektir" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ercan Topaca Yenimahalle 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (5)

Pergel:

AnkaParkta çöpe atılan paralarla, yeni metro hatları ve varolan metro hatlarının bakımları yapılsa, metrolar bu şekilde olmazdı. Ankara metroları hele ki mesai başlangıç ve bitişlerinde hınca hınc dolu. Yazık.

6
0
yanıtYanıtla
danışman:

kusura bakmayında biz zamanında orta kısmı patlayan yerin gözüktüğü kışın sıcaklıkla alakası olmayan körüklü otobüslerle yıllarca ODTÜ ye gidip geldim. siz ankaralılarda bilirsiniz kusura bakmayın ama elinizdeki metrolar 10 yılda bir patlasada nimettir. . . .

3
2
yanıtYanıtla
cevriye:

haklısınız ama o zamanları pek bilen olmaz diye tahmin ediyorum. . .

yanıt2
yanıt1
vatandaş:

ALLAH korusun birşey olmamış.

2
0
yanıtYanıtla
Altarınoglu tarkan:

Batıkent metrosu hattındaki trenler eski ve tehlikeli bence kaldırılmalı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title