Haberler

Ankara'da Kalecik ve Akyurt Gecelerinde Eglenceli Saatler

Güncelleme:

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen "Hemşeri Geceleri" Başkentlileri bir araya getirmeye devam ediyor.

Hemşeri Geceleri haftanın ilk günü Başkent'in 34 kilometre kuzeyinde yer alan yeşil ilçesi Akyurt ile 74 kilometre kuzeydoğusunda yer alan Kalecik'te eş zamanlı olarak düzenlenen eğlence dolu gecelerde bölge halkı coşku dolu saatler yaşadı.

Başkent'in sevilen sanatçıları Hüseyin Kağıt ve Ankara Coşkun'un sahne aldığı Akyurt ile yine Ankaralı Coşkun'un aynı gecede ikinci kez sahne aldığı Kalecik Hemşeri Geceleri'nde sanatçılar sazıyla, sözüyle, yüreğiyle, bağlaması, bozlağıyla, birbirinden güzel eserleri seslendirerek muhteşem bir geceye imza attılar.

Kalecik ve Akyurt Spor Salonlarında düzenlenen gecelere Kalecikliler ve Akyurtlular yoğun ilgi gösterirken, özellikle gençler Ankaralı Coşkun'un son günlerde dillerden düşmeyen "Ankara'nın bağları" adlı şarkısı ile "Bize her yer Ankara" şarkıları eşliğinde dans ederek eğlendiler.

Hemşeri Gecesi'nde Akyurtluları yalnız bırakmayan Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş yaptığı konuşmada, işleri nedeniyle Başkan Gökçek'in geceye katılamadığını belirterek, "Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e bu güzel geceyi bize armağan ettiği için çok teşekkür ediyoruz" dedi.

-"HAYATI TESPİH YAPTIM" AKYURT'TA…

"Hayatı Tespih Yaptım" şarkısı ile sosyal medyada özellikle gençlerin fenomeni haline gelen bir diğer Ankaralı sanatçı Hüseyin Kağıt'ın sahne almasıyla birlikte Akyurt'ta yer yerinden oynadı.

Ayrıca gecede, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin uluslararası birçok ödülü alan FOMGET Halk Oyunları ekibi de gösterileriyle geceye ayrı bir renk katarken, vatandaşlar "Stresimizi attık. Hem sevdiğimiz sanatçılarla birlikte olduk hem de güzel bir gece geçirdik" dediler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hüseyin Kağıt Kalecik Akyurt Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title