Haberler

Alkış Kıyamet Seyirciyle Buluştu

Güncelleme:

Tolga Karaçelik'in Senaryosunu Yazdığı Ve Yönetmenliğini Üstlendiği BKM Ve Mantar Film Yapımı "Gişe Memuru"nun Galası BKM'de Yapıldı.

Tolga Karaçelik'in senaryosunu yazdığı ve yönetmenliğini üstlendiği BKM ve Mantar Film yapımı "Gişe Memuru"nun galası BKM'de yapıldı. Film ekibinin ve sanatçı dostlarının katıldığı gala gösteriminin finalinde ekip, alkışlarla sahneye çıktı.

Tolga Karaçelik ilk uzun metraj filminin vizyona girmesinden duyduğu mutluluğu dile getirdi ve tüm ekibine tek tek teşekkür etti.

Serkan Ercan, Zafer Diper, Nergis Öztürk, Nur Fettahoglu, Büşra Pekin, Nadir Sarıbacak, Ruhi Sarı, Sermet Yeşil ve İskender Bağcılar'ın rol aldığı filmi izleyenler arasında Çamlıca Fatih Sultan Mehmet Köprüsü gişe memurları ve aileleri de vardı.

Gişe memurları, filmi çok beğendiler ve Karaçelik ile oyuncuları tek tek tebrik ederek hatıra fotoğrafı çektirdiler.Galaya katılanlar arasında Burcu Kara, Mansur Ark, Sinemis Candemir, Naz Elmas ve Tarık Ünlüoğlu da vardı.Fantastik – Psikolojik komedi türündeki film 6 Mayıs'ta tüm Türkiye'de seyirciyle buluşacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title