Haberler

AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kapalı Çarşı esnafını ziyaret etti

Güncelleme:

AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kapalı Çarşı'da esnaf ve vatandaşlar ile buluşarak sohbet etti. Esnafa hayırlı ve bereketli kazançlar dileyen Büyükkılıç, dükkanlardaki ürünleri inceleyerek, satışlar hakkında da bilgi aldı. Büyükkılıç ve Elitaş, ziyaretlerinde vatandaş ve esnafla fotoğraf çektirdi.

AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kapalı Çarşı esnafını ziyaret etti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Elitaş ve Büyükkılıç, Kapalı Çarşı'da esnaf ve vatandaşlar ile buluşarak sohbet etti.

Esnafa hayırlı ve bereketli kazançlar dileyen Büyükkılıç, dükkanlardaki ürünleri inceleyerek, satışlar hakkında da bilgi aldı.

Büyükkılıç ve Elitaş, ziyaretlerinde vatandaş ve esnafla fotoğraf çektirdi.

Kaynak: AA / Güncel

Memduh Büyükkılıç Mustafa Elitaş AK Parti Kayseri Yerel Haberler Politika Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title