Haberler

Adana'dan Elazığ'a Sazlı Sözlü İlk Uçak Seferi

Adana'dan Elazığ'a uçak seferleri başlatan Bora Jet Havayolları, ilk uçuşta yer alan yolcularına sürpriz yaptı.

Adana'dan Elazığ'a uçak seferleri başlatan Bora Jet Havayolları, ilk uçuşta yer alan yolcularına sürpriz yaptı. Uçak Adana'dan havalandıktan sonra Elazığ Belediyesi halk müziği korosu ekibi, sazları ve enstromanlarını çıkartıp çaldıkları ve söyledikleri Elazığ türküleri ile yolculara unutulmaz bir uçuş yaşattı.

Adana'dan kalkan ATR 72-500 tipi yolcu uçağı ile Elazığ'a ilk seferini başlatan Bora Jet, yolcularına uçakta bir sürpriz hazırladı. Uçak havalandıktan sonra uçak içersinde bir anda yöresel kıyafetleri ile görünen Elazığ Belediyesi Halk Müziği Korusu ekipleri hem çaldılar, hem söylediler. Yolcularında eşlik ettiği koru, Elazığ'ın türkülerini seslendirirken, yolcuların unutulmaz bir uçuş yaşamış oldu.

Elazığ Havaalanı'nda çiçeklerle karşılanan uçağın kaptan pilotu Tuncer Acar, ilk uçuşun hayırlı olmasını dileyerek, yolcu sayılarının zamanla artacağını söyledi. Adana'dan ilk seferini yapan uçağı karşılayan Elazığ Vali Yardımcısı Tarık Bahadır ise, bu uçuşla beraber artık Elazığ olarak Adana ile de direk uçuş imkanına kavuştuklarını belirterek, Adana ve interlandı bizim için çok önemli. Birçok hemşerimizin ve bu bölgede yaşayan birçok insanın irtibatlı olduğu bir bölge. İnşallah bundan sonraki uçuşlarda çok daha bereketli yolcu kapasiteleriyle karşılaşıp belki günde iki belki üç uçuşa döneceğimiz günlerin de olacağına inanıyorumdedi.

Elazığ Havalimanı Müdürü Metin Bölücek, gelişen ulaşım sektöründe kısa mesafeli uçuşların bundan sonra başka yerlere de planlanacağını belirterek, Gerçekten çok iyi tepkiler alıyoruz. Adana seferlerinin de burada Bora Jet marifetiyle tutacağını ve çok güzel hizmetler verileceğini düşünüyorumdedi.

Bora Jet yöneticilerinden Onur Akgül ise, öncelikle böyle bir havalimanı gördüğü için çok mutlu olduğunu ve Elazığ'a ilk kez geldiğini belirterek, Muhteşem bir havalimanı. Belki Türkiye'nin birçok yerinde olamayan bir havalimanı. Herhalde havacılık tarihinde ilk defa Adana'dan Elazığ'a bir uçuş gerçekleştiriyoruz tarifeli olarak. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorumdiye konuştu.

Görüntü Dökmümü

-Uçakta konser veren Elazığ belediyesi korosundan detay görüntüler

-Muhabir anonsları

-Yolcuların çalgı eşliğinde hep bir ağızdan türkü söylemeleri

-Uçağın camından çekilen detay görüntüler

-İnişten sonra karanfillerle karşılanan yolcularla röportaj

-Kaptan Pilot Tuncer Acar ile röportaj

-Yolcuları karşılayan Elazığ Vali Yardımcısı Tarık Bahadır'ın konuşması

-Elazığ Havalimanı Müdürü Metin Bölücek'in konuşması

-Bora Jet yöneticisi Onur Akgül'ün konuşması

-Genel ve detay görüntüler

Haber-KameraŞahismail GEZİCİELAZIĞ,(DHA)-

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Elazığ Havalimanı Onur Akgül Sazlı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title