Haberler

ABD'de donanma binasındaki saldırı WASHINGTON

ABD'de donanma binasındaki saldırı WASHINGTON

ABD'de donanma binasındaki saldırı - WASHINGTON

ABD'de donanma binasındaki saldırı

- ABD Savunma Bakanı Chuck Hagel ve bazı üst düzey savunma yetkilileri, dün meydana gelen saldırıda hayatını kaybedenler anısına ABD Donanma Anıtı'na çelenk koydu

WASHINGTON (AA) - ABD Savunma Bakanı Chuck Hagel ile bazı üst düzey savunma yetkilileri, dün Washington'da donanma binasında meydana gelen saldırıda hayatını kaybedenler anısına ABD Donanma Anıtı'na çelenk bıraktı.

ABD donanması çalışanlarını temsil eden "The Loan Sailor" (Yalnız Denizci) heykeli önünde düzenlenen törene ABD Savunma Bakanı Hagel'in yanı sıra Genelkurmay Başkanı Martin Dempsey, Donanma Komutanı Ray Magus ile diğer üst düzey savunma yetkilileri katıldı. Washington Belediye Başkanı Vincent Gray'in de hazır bulunduğu törende, Hagel ve Dempsey, anıta birlikte çelenk bıraktı. Saygı duruşunda bulunulmasının ardından, Hagel ve beraberindekiler alandan ayrıldı.

Washington'da donanma binasında dün gerçekleştirilen saldırıda 12 kişi ölmüş, Aaron Alexis isimli saldırgan ölü olarak ele geçirilmişti.

Muhabir: Erkan Avci

Yayınlayan: Murat Taydaş

Kaynak: AA / Güncel

Martin Dempsey Chuck Hagel Washington Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title