Haberler

124 Yaşında Ölen Mehmet Tatar Toprağa Verildi

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu İlçesi'ndeki evinde kalp yetmezliğinden ölen 'Şeker Dede' lakaplı 124 yaşında olduğu bildirilen Mehmet Tatar gözyaşları arasında toprağa verildi.

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu İlçesi'ndeki evinde kalp yetmezliğinden ölen 'Şeker Dede' lakaplı 124 yaşında olduğu bildirilen Mehmet Tatar gözyaşları arasında toprağa verildi. Tatar, dünyanın en yaşlı insanları arasında yer alıyordu.

Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde oğlu Musa ile yaşayan 12 çocuk ve 65 torun sahibi Mehmet Tatar, kalp yetmezliği sonucu evinde yaşamını yitirdi. Bir şeker firmasının reklam filminde oynadığı için 'Şeker Dede' diye anılmaya başlanan Tatar'ın ölüm haberi yakınlarını yasa boğdu.

Tatar için Göçmenler Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç, Kaymakam Tuncay Akkoyun, Türkoğlu Belediye Başkanı Mustafa Taşhan ile Tatar'ın yakınları ve vatandaşlar katıldı. İlçe Müftüsü Hacı Bilal Polat'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından Tatar, gözyaşları ve dualar eşliğinde Asri Mezarlık'ta toprağa verildi.

(FOTOĞRALI) - Kahramanmaraş

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gaziosmanpaşa Kahramanmaraş Mehmet Tatar Türkoğlu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title