Haberler

'Eros' isimli kediyi döverek ölümüne neden olan İbrahim Keloğlan'ın yargılanmasına başlanacak

Güncelleme:

Başakşehir'de 'Eros' isimli kedinin ölümüne neden olan İbrahim Keloğlan'ın yargılandığı dava Küçükçekmece 16. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülecek. Duruşmaya katılmak isteyenlerin izdiham oluşturması nedeniyle Mahkeme Başkanı duruşmanın konferans salonunda yapılmasına karar verdi. Duruşmaya AK Parti İstanbul Milletvekili Müşerref Pervin Tuba Durgut ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri de katılacak.

'Eros' isimli kediyi döverek ölümüne neden olan İbrahim Keloğlan'ın yargılanmasına başlanacak

Duruşmaya katılmak isteyenlerin izdiham oluşturması nedeniyle duruşma konferans salonunda yapılacak

İSTANBUL - Başakşehir'de 'Eros' isimli kedinin ölümüne neden olan İbrahim Keloğlan'ın yargılandığı dava Küçükçekmece 16. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülecek. Duruşmaya katılmak isteyenlerin izdiham oluşturması nedeniyle Mahkeme Başkanı duruşmanın konferans salonunda yapılmasına karar verdi.

Başakşehir'deki bir sitede 'Eros' isimli kediyi dakikalarca döverek ölümüne neden olan İbrahim Keloğlan'ın yargılandığı dava Küçükçekmece 16. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülecek. Seyirciye açık gerçekleştirilen duruşmaya sivil toplum kuruluşları ve hayvanseverler yoğunluk oluşturdu. Duruşmaya katılmak isteyenlerin izdiham oluşturması nedeniyle Mahkeme Başkanı duruşmanın konferans salonunda yapılmasına karar verdi. Duruşmaya AK Parti İstanbul Milletvekili Müşerref Pervin Tuba Durgut ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri de katılacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Müşerref Pervin Tuba Durgut Asliye Ceza Mahkemesi İbrahim Keloğlan Küçükçekmece Milletvekili Başakşehir Konferans İstanbul AK Parti Keloğlan Hayvan Hakları Mahkeme Suç Hukuk Genel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title