Haberler

Emine Ülker Tarhan'ın Partisine Sörf Şampiyonu Baylav Katıldı

Güncelleme:

CHP'den istifa eden Ankara Milletvekili Emine Ülker Tarhan'ın kurduğu Anadolu Partisi'nin İzmir İl Başkanlığı'na, sörf ve snowboard şampiyonu Hüsnü Baylav atandı.

CHP'den istifa eden Ankara Milletvekili Emine Ülker Tarhan'ın kurduğu Anadolu Partisi'nin (ANA Parti) İzmir İl Başkanlığı'na, sörf ve snowboard şampiyonu Hüsnü Baylav (45) atandı. CHP Çeşme örgütüne üye Baylav, istifa ederek yönetimini kurdu.

ESKİ SÖRF ŞAMPİYONU

İzmir'de Anadolu Partisi'nin İl Başkanı, 1990 yılında Türkiye sörf ve snowboard şampiyonu olan Hüsnü Baylav oldu. Anavatan Partisi'nin kapanmasının ardından CHP'nin Çeşme örgütünde siyaset yapan Baylav, Alaçatı Turizm Derneği'nin başkanı. İç mimar olan Baylav, sörf malzemelerinin ithalat ve ihracatını yapıyor. Evli ve iki çocuklu olan Baylav, 15 kişilik yönetim kurulunu oluşturdu. Aralarında Pınar Erbütün, Hasan Utku ve Seval Karabay'ın da yer aldığı yönetim, önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Baylav, "Partiyi iktidar yapmak için yola çıktık. Halkın siyasetçiye güvenini yeniden kazanacağız" dedi.


Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Emine Ülker Tarhan Anadolu Partisi İzmir Güncel Güncel Haberler

500

Yorumlar (12)

PIRSUS li:

neden anadolu partisi ki, bunlarin hepsi göcmen. göcmenler partisi daha iyi gider. devsirmeler partisi de:)))

5
10
yanıtYanıtla
mertmobilWeb@haberler.com:

milletVekilliğinden de istifa edin

5
8
yanıtYanıtla
m.şmobilWeb@haberler.com:

halkın chp. Güveni tamdır kadroda tam destek koymak gerekir.

2
6
yanıtYanıtla
Aksakal:

Milletten kopuk adamlarin kurdugu partiden hayir gelecegini zannedenlerin aklina sasarim. .

2
5
yanıtYanıtla
Ne mutlu kürtdüm diyenemobilWeb@haberler.com:

Kimin anası Ülker

2
4
yanıtYanıtla
KEMAL KILICDAROGLU:

HAYIRLI OLSUN

1
3
yanıtYanıtla
fuat:

Emine hanımın ne yapmaya çalıştığını bir türlü anlayamadım bu sartlar altında c. h. p akp ile nasıl başedebilir parti zaten her seçimde oy kaybederek eriyor birde emine hanım ve parti içi ulusalcılar yeni bir parti kurup chp nin oy oranını iyice eritecekler emine hanımı ve ulusalcıları parti içine sokan işçi partisi lideri perincekti ulusalcıların en büyük destekçisi ise tgb bu sartlar altında malesef chp 2015 seçimlerinde daha cok kan kaybecek gibi görünüyor

2
1
yanıtYanıtla
.:

ANADOLU UYMAMIŞ, BALKANLAR PARTİSİ VEYA MUHCİRLER PARTİSİ DAHA UYGUN OLURMUŞ. ANADOLU''NUN NE KÜLTÜRÜNE NE DE İNSANINA HİTABEDEMEZ BUNLAR. . .

2
0
yanıtYanıtla
Sincap:

Ne mûthis haber . . . . Tûrkiye''de sûrf yada snowboard diye bir spor varmiydi ?

2
0
yanıtYanıtla
BİLGİN:

İKTİDAR DIŞINDA İŞ YAPAN YOK BİZ BUNLARA NEDEN MAAŞ ÖDÜYORUZ BUNLAR SADECE ELEŞTİRİYOR TAM 12 YILDIR BUNLAR ÜLKE İÇİN NE YAPTIDA HA BİRE HER AY VEKİL MAAŞI ALIYORLAR BENİM BU SİSTEME İTİRAZIM VAR ÇALIŞMAYANIN MAAŞI KESİLSİN YADA YAPTIĞI İŞİ KANITLASIN NE YAPIYOR BUNLAR İCRAATLERİ NE

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title