Haberler

Saatler Pazar Günü Geri Alınacak

Güncelleme:

25 Ekim'de sona ermesi gereken yaz saati uygulaması, bu yıl 8 Kasım'da sona erecek ve bu tarihte saatler 04.00'ten 03.00'e alınacak.

Yaz saati uygulamasının sona ermesiyle saatler, bu cumartesiyi pazar gününe bağlayan gece yarısından sonra, 04.00 itibariyle 1 saat geri alınacak.

SEÇİMLER NEDENİYLE ERTELENMİŞTİ

Kış saati uygulamasının, 1 Kasım Milletvekili Genel Seçimi nedeniyle 8 Kasım'a ertelenmesine yönelik düzenleme, daha önce Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Ali Rıza Alaboyun'un imzasıyla Başbakanlığa gönderilmişti.

Yapılan yeni düzenleme doğrultusunda, 25 Ekim'de sona ermesi gereken yaz saati uygulaması, bu yıl 8 Kasım'da sona erecek ve bu tarihte saatler 04.00'ten 03.00'e alınacak.

Bakanlar Kurulu kararıyla yaz saati uygulaması kapsamında, gün ışığından daha fazla yararlanmak ve elektrik tasarrufu için saatler 29 Mart'ta 03.00'ten itibaren 1 saat ileri alınmıştı.

Kaynak: AA / Ekonomi

Ali Rıza Alaboyun Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

turgut colak:

Hani saatler bir daha geri alınmayacakti bir kac yil önce böyle birşey söyleniyordu böyle bir çalışma varmı bilgisi olan varmı

7
0
yanıtYanıtla
kader:

nerde yaşıyosun burası türkiye

yanıt3
yanıt0
123:

nihayet nedemek ya gerizekalı

2
2
yanıtYanıtla
avşar:

Saat yüzünden bizler gec kkaldıkise ttelefon kendi kendi ayarla di 2 hafta önce _

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title