Haberler

İstavritin kilosu 25 liraya düşünce balıkçı tezgahının önünde kuyruk oluştu

Güncelleme:

Rize'de bir balıkçı, istavritin kilogram fiyatını kampanya yaparak 25 TL'ye indirdi. Tezgahında uzun kuyruklar oluşan balıkçı esnafı, satışlardan memnun olduğunu söyledi.

Rize'nin Pazar ilçesinde bir balıkçı kilogram fiyatı 75 TL'den başlayan istavritin fiyatını kampanya yaparak 25 TL'ye indirdi. Ramazan ayına özel olarak "Yesin millet" diyerek fiyatta indirime giden satıcının tezgahında uzun kuyruklar oluştu.

Rize'de İstavrit Fiyatı Düşünce Kuyruk Oluştu

"DENİZİN KURU FASULYESİ"

Balıkçı esnafının 'Denizin kuru fasulyesi' diye bağırarak sattığı istavritlerin fiyatı ucuz bulan vatandaşlar alabilmek için birbiriyle yarıştı. 600 kilogramı bulan 40 kasa balık kısa sürede tükendi.

Rize'de İstavrit Fiyatı Düşünce Kuyruk Oluştu

40 KASA BALIK 40 DAKİKADA TÜKENDİ

Ramazan ayına özel kampanya yaptıklarını ve tüketicilerinde rağbet gösterdiğini dile getiren balıkçı esnafı Turgay Şimşek "Ramazan dolayısıyla böyle bir kampanya yaptık ve 40 kasa balık 40 dakika içerisinde tükendi. Daha önce kilosu 75 liraydı, 25 TL'ye düşürdük ve hemen tükendi. Vatandaşımıza afiyet olsun" ifadelerini kullandı.

İstavritin kilosu 25 liraya düşünce balıkçı tezgahının önünde kuyruk oluştu

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Rize Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (6)

sade vatandaş:

denizin kuru fasülyesi istavrit değil hamsidir çocukken hiç sevmezdim balığı kıymetini büyüyünce anladım ama iş işten geçti o iri ve ucuz hamsiler artık yok aslında hiç bir şeyde eski bereket yok bu dünya çalışanını sömürüp hakkını vermeyen gözünü toprak doyurasıca aç gözlü zenginlerin dünyası eskiden insanlar insanca rahat yaşayacağı maaş alıyordu

23
1
yanıtYanıtla
MEHMET FATİH AKYUZ:

25 ten satınca kâr ediyorsan. 75 ten satmamalısın. Ramazan merhâmetini tüm zamana yayman lazım.

17
2
yanıtYanıtla
tövbekar 34:

fred hamsiinin kilcigini ayikladi

9
4
yanıtYanıtla
sır balıkçı.17:

Emekliden teşekkürler Değerli meslek gurubum balıkçılar insanoğlunu mutlu etmek ne güzel emeğinize sağlık, saygılarımla.

10
0
yanıtYanıtla
Serra Yildirim:

Hamsinin soyunu kuruttunuz. Sıra istavrit ve sardalyaya geldi. Yesin milletmis 5 cm istavritleri topluyonuz sonra mazot parasına satmaya çalışıyonuz . Pazarda gördüğüm istavritlerin hepsi serçe parmağım kadar yazıktır gunahtir

3
0
yanıtYanıtla
Doğrucu:

Ver mehterii uçuyorlar açlar :))

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title