Haberler

Emeklilere verilecek promosyon için başvurular rekor seviyede

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, geçtiğimiz günlerde "Kamu bankalarımız bu yılki promosyon ödemesi miktarlarını alınan aylığa göre 8 bin lira ile 12 bin lira arasında belirledi." açıklaması sonrası promosyon başvurularında rekor kırıldı. Promosyon başvurularının ilk gününde Ziraat Bankası'na 446 bin, Vakıfbank ve Halkbank'a da toplam 100 bin kişi başvurdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın duyurduğu, kamu bankaları tarafından emeklilere verilecek promosyona ilişkin yapılan başvurular rekor seviyeye ulaştı.

Erdoğan'ın, 21 Mart'taki Kayseri mitinginde sarf ettiği "Kamu bankalarımız bu yılki promosyon ödemesi miktarlarını alınan aylığa göre 8 bin lira ile 12 bin lira arasında belirledi." sözleri sonrası birçok emekli kamu bankalarına koştu.

Emeklilere verilecek promosyon için başvurular rekor seviyede

ZİRAAT BANKASI'NA YARIM MİLYONA YAKIN EMEKLİ BAŞVURDU

Kamu bankalarının emekli promosyonları artırıldıktan sonra, dün başvuru rekoru kırıldı. Promosyon başvurularının ilk gününde Ziraat Bankası'na 446 bin başvuru gerçekleştirilirken Vakıfbank ve Halkbank'a da toplam 100 bin kişi başvurdu.

ÖDEMELER 28 MART'TA HESAPLARA YATACAK

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, promosyon ödeme tarihleriyle ilgili bilgi vererek, ödemelerinin 28 Mart Perşembe günü itibarıyla hesaplara yatırılacağını açıkladı.

Emeklilere verilecek promosyon için başvurular rekor seviyede

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN MÜJDEYİ VERMİŞTİ

21 Mart'ta AK Parti Kayseri mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli promosyonlarına ilişkin, "Kamu bankalarımız bu yılki promosyon ödemesi miktarlarını alınan aylığa göre 8 bin lira ile 12 bin lira arasında belirledi. Diğer bankaların da bu rakamların altında kalmayacak şekilde promosyon ödemeleri yapacağına inanıyorum." demişti.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Recep Tayyip Erdoğan Ziraat Bankası Halkbank Finans Yaşam Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (28)

Zasebe Zasebe:

Yazık memleketimi düşürdüğü hale bak millet promosyon ile geçinmeye çalışıyor. Ha Arjantin ha Türkiye aynı batık iki ülke

415
66
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Ben bankamdaki müşteri hizmetlerine mesaj atıp, müjdeli promosyon nedeniyle işlerinin başlarından aşkın olacağından dolayı bir müddet kendilerini BENİM sorunlarımla rahatsız etmeyeceğimi bildirdim bile...

yanıt2
yanıt2
Kemal Aslan:

Sanki daha evvel herkes krallar gibiydi. Sizin zihniyetiniz zamanında maaş alamıyordu memur. Hadi ordan ceşit.

yanıt82
yanıt310
Erkan Can :

mağara adamı hala diyorki 30 yıl önce daha mı iyiydi,bre aymaz 30 yılda adamlar hesap makinesinden yapay zekaya geçti senin asrın liderinin şahsım cumhuriyetini 30 yıl önceyle kıyaslıyorsun.!

yanıt16
yanıt6
sade vatandaş:

bu haber tekrarlanıp tekrarlanıp ballandıra ballandıra öyle bir anlatılıyorki sanırsınız emeklilere verilen parayla apartman alınır

364
32
yanıtYanıtla
Turgut Aydın:

Emekli aç

286
33
yanıtYanıtla
Ahmet Melih ALEMDAR:

Illa ki bu emeklilerin ahı tutacak. Öyle yada böyle

yanıt252
yanıt32
Tolga Tplg:

Aç mı. Krallar. Be. Hem emekliler hemde 50 yaşındalar. Çok bile alıyorlar.

yanıt38
yanıt216
tanju yenal:

özel bankaları beklemek lazım. 20.000 den aşağı imza yok

188
8
yanıtYanıtla
Dilek Usta:

Promosyon nedir ya Maaşlar bankaya yatacak Normal bir şeyimiz olsun Maaşımız düzgün olsun

168
13
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title