Haberler

Bu gece yarısından itibaren motorine 2 lira 55 kuruş zam gelmesi bekleniyor

Güncelleme:

Brent petrol fiyatlarında dalgalanma sürerken, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. Bu gece yarısından itibaren motorine 2 lira 55 kuruş zam gelmesi beklenirken, fiyat artışıyla beraber İstanbul'da motorinin litresi 44 lira 23 kuruş, Ankara'da 45 lira 6 kuruştan satılacak.

Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını takibe devam ediyor.

MOTORİNE BU GECE YARISI DEV ZAM GELİYOR

Motorine bu gece yarısından itibaren 2 lira 55 kuruş zam gelmesi beklenirken, pompaya yansıyacak fiyat artışıyla birlikte İstanbul'da motorinin litresi 44 lira 23 kuruş, Ankara'da ise 45 lira 6 kuruştan satılacak.

AKARYAKIT FİYATLARI NASIL HESAPLANIYOR?

Akaryakıt fiyatları, Türkiye'nin de dahil olduğu Akdeniz piyasasındaki işlenmiş ürün fiyatlarının ortalaması ile dolar kurundaki değişiklikler baz alınarak rafineriler tarafından hesaplanıyor. Bu hesaplanma sonucunda dağıtım firmalarınca uygulanan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük değişiklikler gösterebiliyor.

EPGİS FİYAT DEĞİŞİMLERİNİ DUYURMAMA KARARI ALMIŞTI

EPDK'nın fiyatlardaki değişimi açıklayan tek sendika olan EPGİS hakkında suç duyurusunda bulunmasının ardından, sendika dava süreci sonlanana kadar akaryakıttaki fiyat değişimlerini vatandaşlarla paylaşmayacağını açıklamıştı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Ekonomi

Brent Petrol İstanbul Ankara Zam Ekonomi Haberler

500

Yorumlar (56)

Erhan Sarac:

Vallaha kardeşim bugün seçim olsa malum adamı yine seçerler ondan dolayı hiç canınızı sıkmayın isterse 200 tl olsun benzin , bunlar akıllanmaz ondan dolayı cahil bir millet yetiştirdi milleti dinle cami ile yaaaaa Allah bismillah diye diye kandıra kandıra bu kadar sene buna verdiler hak ediyorlar bu durumu

305
24
yanıtYanıtla
Tujo Lato:

Kardeşim Libya da petrol bedeva idi yeni evlenenin bütün masraflarını hükümet karşılıyordu yine de halk memnun değildi. mesele sadece ekonomi değil,saflar farklı öyle kimse ahmak falan da değil bu temel yaklaşımla ilgili.bilmeden halkına hakaret ediyorsun, eski devir bitti veya bitmek üzere yeni dönem doğuyor. elbette biraz sancılı olacak.

yanıt26
yanıt118
Ghost BLue:

Tujo Lato sanki Brezilyada yaşıyoruz yada herhangi bir yabancı ülkede neyin geçiş süreci söyler misin çok merak ediyoruz 22 yılda ne değişti neler oldu ev fiyatları market fiyatları araba fiyatları nede düzelme var çok merak ediyorum batışa doğru gidiyoruz

yanıt61
yanıt3
Tutankamon Hoca:

,Gabarda damla damla 40 bin varillik petrol yüzünden zamlanıyordur haahhaa

yanıt41
yanıt0
sade vatandaş:

az kaldı adam kira 15 bin lira diyince morardı bu para patlıcan dometes gibi tarladada yetişmiyor zaten yetişse daha pahalıya gelir bakalım ne olacak nereden bulacak

yanıt9
yanıt1
Bir garip yolcu:

Gabarda 35 bin varil petrol cıkıyor günlük ...hedef 100 bin varil..cıkarma islemlerinde ki maliyeti pompayami yansıtıyorlar... Pompaya zam devam

204
7
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

Senin gibiler dolara ve yabancı ürünlere yatırım yapmaya devam ettikçe dolar hiçbir zaman düşmez doların yükseliş sebebini anlamaktan bile acizsiniz.

yanıt14
yanıt130
Erhan Sarac:

Gabarda petrol çıkıyor diye bağıran nerede

191
5
yanıtYanıtla
Osman Öner:

Uçuyoruz uzaya kadar çıktık 55 milyon dolar ödedik

143
6
yanıtYanıtla
Mark Kolçak:

Tüm ülke için 55 milyon dolar çok para sayılmaz çünkü Türkiye'nin nüfusu 80 milyondan fazla yani herkes 1 dolar bile ödemiş sayılmıyor.

yanıt13
yanıt125
Tüm 56 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title