Haberler

Gölbaşı Belediyesi tarafından düzenlenen konserde Zara hayranlarıyla buluştu

Güncelleme:

Gölbaşı Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları çerçevesinde düzenlenen konserde ünlü şarkıcı Zara'yı sahneye çıkardı. Başkentliler, Zara'nın duygu dolu sesiyle coşkulu bir akşam geçirdi.

Gölbaşı Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları çerçevesinde düzenlenen konserde ünlü şarkıcı Zara hayranlarıyla buluştu.

Gölbaşı Belediyesi, Cumhuriyetin 100. yılı vesilesiyle Türkiye Yüzyılı konserleri çerçevesinde Atatürk Sahil Parkı'nda 27 Ağustos'ta Sefo'yu, 28 Ağustos'ta Resul Dindar'ı, 29 Ağustos'ta Özgür Can Çoban'ı vatandaşlarla buluşturduktan sonra 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı Zara konseri ile başkentlilerle beraber kutladı. Atatürk Sahil Parkı'nda Gölbaşı Belediyesi Umutlu Yaşam Uygulama Merkezi öğrencilerinin halk oyunları ve seğmen ekibinin gösterilerinin ardından Zara vatandaşlarla buluştu. Başkentliler Zara'nın duygu dolu sesiyle coşkulu bir akşam geçirdi.

Konser öncesinde konuşan Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, başkentlilerle olmaktan onur ve gurur duyduğunu ifade ederek, "Konuşmam vardı ama konuşma yapmayacağım. Sizden sadece bir şey talep ediyorum. Telefonlarınızın ışıklarınızı açar mısınız? Tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. İyi ki bizimlesiniz. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun" dedi.

Konser sahnesinde Başkan Şimşek ve eşi Yeşim Şimşek sevilen sanatçı Zara'ya çiçek takdim etti. Oldukça kalabalık ve coşkulu geçen konsere Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Serdar Tekin, BBP Gölbaşı İlçe Başkanı Hakan Lale, İlçe Jandarma Komutanı Mikail Arıkan, meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, STK temsilcileri, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Eğitim

Gölbaşı Belediyesi Gölbaşı Gölbaşı Zara Eğitim Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title