Haberler

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi'nde 15 Temmuz etkinliği düzenlendi

Güncelleme:

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Söke İşletme Fakültesi'nde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi. Rektör Yardımcısı ve Söke İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cemal İyem, darbelerin Türkiye'nin gelişimine ket vurduğunu belirtti. Programda hayatını kaybedenler anıldı.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Söke İşletme Fakültesi'nde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Fakültenin ek binasında düzenlenen programda konuşan Rektör Yardımcısı ve Söke İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cemal İyem, Türkiye'de darbelerin siyasal, ekonomik ve kültürel gelişime büyük bir ket vurduğu söyledi.

FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimini, milletin başarısızlığa uğrattığını ifade eden İyem, "15 Temmuz, bir toprak nasıl vatan olur ve nasıl vatan kalır sorularının Türk milleti tarafından cevaplandığı gün olmuştur." dedi.

Darbe girişimi sırasında hayatını kaybedenlerin anıldığı programa Söke Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Batir ile siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de katıldı.

Kaynak: AA / Eğitim

Adnan Menderes Üniversitesi Demokrasi 15 Temmuz Türkiye Rektör Aydın Eğitim Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title