Haberler

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, bugün resmi ziyaret kapsamında Türkiye'ye gelecek

Güncelleme:

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, bugün Türkiye'ye resmi ziyarette bulanacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşecek olan Zelenski'nin Türkiye ziyaretinde, Ukrayna-Rusya savaşı, Tahıl Koridoru Anlaşması, bölgede kalıcı barış arayışları konularının ayrıntılı şekilde ele alınacak.

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski'nin bugün Türkiye'ye resmi bir ziyaret gerçekleştireceği açıklandı.

SAVAŞIN SEYRİ, TAHIL KORİDORU VE BÖLGEDE KALICI BARIŞ ARAYIŞLARI ELE ALINACAK

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığının sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, ziyaret kapsamında Ukrayna ile Rusya arasında devam eden savaşın seyri, Tahıl Koridoru Anlaşması'nın devam etmesine ilişkin temaslardaki son durum, bölgede kalıcı barış arayışları konularının ayrıntılı bir şekilde ele alınacağı belirtildi.

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, yarın resmi ziyaret kapsamında Türkiye'ye gelecek

TÜRKİYE VE UKRAYNA İLİŞKİLERİ DE GÖRÜŞÜLECEK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile konuğu Zelenskiy arasında Türkiye ve Ukrayna ilişkilerinin de görüşüleceği bildirildi.

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, yarın resmi ziyaret kapsamında Türkiye'ye gelecek

Kaynak: AA / Dünya

Tahıl Koridoru Türkiye Ukrayna Rusya Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (13)

Metin Yalcin:

Bunun gelişi pek hayra alamet değil ..

41
6
yanıtYanıtla
Volkan:

Turkiye Rusya ile savaşa girsin Türkiye etkisini gosterir. Ama ilerisinde Ukraynadan daha perisan hale düşer.

7
37
yanıtYanıtla
emre çukur:

herşey ticari savaş yalan

40
1
yanıtYanıtla
Tutankamon Hoca:

Boş iş peşinde zelenkiye savunma sanayi için para hibe edip o paraylada İHA siha alsin

5
20
yanıtYanıtla
KARAYEL:

ukraynada hic bir funksiyonu kalmiyan hantal iha'lari ukrayna ne yapsin ki? Sihalar culsuz ermenilere karsi etkili idi ama ukraynada modern rus savunmasi karsisinda 0 etkileri var bunu kabüllenmek lazim.

yanıt18
yanıt68
N K:

Karayel: Diğer ülkeler süs için mi alıyor?

yanıt6
yanıt1
Narter Nart:

İHA ve SİHAlarımız gurur kaynağıdır. YapanLARdan Allah razı olsun...Yüzlerce askerimizi ve VATAN toprağını koruyor. Dağ maymunlarına karşı oldukça etkili..Etkisiz olduğunu düşünen ankutlar çok değil daha bir hafta önce saint petersburg semalarında rusları hoplattığından habersizler tabiki..

yanıt43
yanıt14
KARAYEL:

@Nart; atmadan önce az bir zahmet! Bilmiyorsan arastir. Hangi drone ile st. petersburg'a saldirdilar, kendi yapimlari 300-400€ bir sey ile, ne yazikki bizimkilerin bildigim kadari ile hic biri artik kulanilmiyir veya ruslar avladi.

yanıt0
yanıt0
Narter Nart:

Bazı denyolar sadece iç basını takip ettiklerinden dünyadaki her olaydan haberdar olduklarını sanarlarmış; dedikoduyu bile üç kişiden dinleyecen...Bu arada seni hatırladım. Hayvan haklarını ararım bak.

yanıt0
yanıt0
KARAYEL:

@Nart bu kendine takdigin isime benim icin cok büyük bir degeri var senin gibi bir devsirmenin kulanmasi icimi yakiyor! Hem "ic basinini" icde olanlar izler, yani mesela sen! halinden zaten belli oluyor, ben ise en azinden ücbin kilometre uzaklikda ic ve dis basinini izliyebilecek kabiliytte bir durumdayim, sana tavsiyem A Haberden haric baska seylerede biraz bakman.

yanıt0
yanıt0
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title