Haberler

Ukrayna'da Genelkurmay Başkanı Görevden Alındı

Güncelleme:

Ukrayna'da göreve gelen geçici yönetim genelkurmay başkanını görevden aldı.

Ukrayna'ya bağlı Kırım Özerk Cumhuriyeti'nin başkenti Akmescit'teki (Simferopol) havaalanının, üzerlerinde askeri üniforma olan silahlı kişiler tarafından işgal edildiği duyuruldu.

GENELKURMAY BAŞKANI GÖREVDEN ALINDI

Bu gelişmenin ardından ülkede geçici yönetim genelkurmay başkanını görevden aldığını duyurdu. Savcılık, eski başsavcı ve görevden alınan genelkurmay başkanı hakkında gözaltı talebinde bulundu.

 ATLASJET UÇAĞI TÜRKİYE'YE DÖNÜYOR

Atatürk Havalimanı'ndan saat 11.15'te kalkan Atlasjet uçağı, Simferepol'a inmeden havadan geri dönüyor. Uçak, Atatürk Havalimanı'na inecek.

İSVİÇRE POLİSİ HAREKETE GEÇTİ

İsviçre'de Ukrayna'nın devrik cumhurbaşkanı Yanukoviç hakkında İş adamı oğlu hakkında para aklama soruşturması açıldı. Cenevre'de Yanukoviç'e ait şirketin ofislerinde polis arama yapıyor.

İlgili Haberler

OĞLUNUN YARIM MİLYAR DOLAR SERVETİ VAR

Yanukoviç'in dişçi ve iş adamı oğlu Aleksandr Yanukoviç'in Cenevre'de kömür ticareti yapan bir şirketi olduğu ve yaklaşık yarım milyar dolar değerinde serveti bulunduğu ifade ediliyor.

BASIN TOPLANTISI DÜZENLEYECEK

Ukrayna'nın azledilen Devlet Başkanı Viktor Yanukoviç'in bugün Rusya'nın Rostov kentinde bir basın toplantısı düzenleyeceği belirtiliyor.

 

Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Kırım Özerk Cumhuriyeti Viktor Yanukoviç Akmescit Ukrayna Dünya Haberler

500

Yorumlar (15)

MHMHI@hotmail.com:

Taksimliler sadece taksim meydaninda protesto etmeyin o meydani polis ablukaya almis sehrin icine dalin akp subelerini kirip soyup sogana cevirin boylece hukumet istifa eder zenginlerin bankalarda paralari var onlar paralarini cekmeden bankalari kirip dokun

6
49
yanıtYanıtla
bankacı veznecigettohill@mynet.com:

yağmacımısın olum sen:)))))) başkasına söyliyeceğine kendin yapsana o işi..yemedimi:)))

yanıt0
yanıt0
OZZİahsensizlik@windowslive.com:

TERÖRİST BU MSJ MIDA OKUCAKSIN ERKEKSEN BENİ GEL İST K.MUSTAFA PAŞA GEL DE SANA GÖSTERİYİM AKP Yİ AKP NIN AMPULU VAR BİLİYOSUN DİM,İ

yanıt0
yanıt0
KONYALİavniurgan@msn.com:

Ne saçma bir mantık hiç bir Müslüman Türk ülkelerinde senin dediğin gibi olmaZ MH

yanıt0
yanıt0
bordo61bordomafia@hotmail.com:

ermeni pkk rum 3 den biri olmalısın ..

yanıt0
yanıt0
nühübspm@hotmail.com:

Adresini ver ona göre geleceklermiş. Ayrıca taksimde yıkıp dökenler taksimli değilki adam kendi dükkanını niye kırsın :))

yanıt0
yanıt0
SEFER DEMRCİozan.sefer@hotmail.com:

BİR OLALIM İRİ OLALIM DİRİ OLALIM. BİRLİKTE RAHMET AYRILIKTA AZAP VARDIR. GELİN KARDEŞ OLALIM. ALLAH TUM İNSANLARA AKIL FİKİR YAŞAMA VE YAŞATMA SEVİNCİ VERSİN.

14
2
yanıtYanıtla
osman lısezai_akbalik@hotmail.com:

şehrin içine gelsin o taksimliler bak kafalarına nasıl kurşunları yiyiyorlar

7
7
yanıtYanıtla
1071yasinkaratosun@live.com:

çapulcular ukraynaya bakın özgürlük,demokrasi, dağıtıyorlar.heryerden yardım yağacak meydandakilerin eline verecekler.

9
4
yanıtYanıtla
hayrettinhayrihayrocexjo@hotmail.com:

stratejileri en faydalı şekilde kullanmayı başarabilen güçlü dünya devletleri,ukraynada yaşanan bu zayıflıktan faydalanmak için agızları sulanmış şekilde sıralarının gelmesini bekliyorlar.güçlerine güç katmak için.

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title