Haberler

TikTok fenomeni kadın 400 erkeğin saldırısına uğradı! Kıyafetlerini yırtıp taciz ettiler

Güncelleme:

Pakistan'da TikTok fenomeni bir kadın, gittiği Bağımsızlık günü etkinliğinde yaklaşık 400 erkeğin tacizine uğradı. Görüntüleri internete düşen taciz anlarında kadına kimsenin yardım etmemesi de tepkilere neden oldu.

Pakistan'ın Lahor kentinde bağımsızlık günü için video çeken TikTok fenomeni bir kadın yüzlerce erkeğin saldırısına uğradı.

DAKİKALARCA TACİZ ETTİLER

Yerel basında yer alan haberlere göre 400 erkek aralarına aldıkları genç kadının üzerindeki kıyafetleri çıkarttı ve dakikalarca kalabalık içinde taciz etti.

YARDIM İSTEDİ AMA...

Saldırı esnasında ne yapacağını bilemeyen kadının çevresinden yardım istemeye çalıştığı anlar da cep telefonu kamerasıyla çekilen görüntülere anbean yansıdı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Dünya

Pakistan Dünya Haberler

500

Yorumlar (50)

haksız mıyım:

ben erkek halimle pakistana , hindistana giderken 2 kere düşünürüm. bu ablalar reklam için gidiyor. başlarına gelenden rahatsız değiller. sosyla medyada paylaşmak için yapmayacakları pislik yok

437
99
yanıtYanıtla
al alabilirsin:

yine haksiz ciktin , bir kerede hakli cik ...ya da git haksizim yap. nereden biliyorsun sen her seyi?? bu kadar cok biliyorsan toplum bir faydan olsun.

yanıt41
yanıt58
haksız mıyım:

sen oralara git, haklı mıyım, haksız mıyım sana yaşatarak öğretirler:)) tabi al alabilirsen...

yanıt67
yanıt20
Nuri Aga:

Müslüman ülkede normal mi peki 2 kere düşünmen.

yanıt4
yanıt0
Nuri Aga:

Oralar dediğin çoğunluğu Müslüman ülkeler özellikle Afganistan ve Pakistan. Dediğin gibi olmadı normal mi Müslüman ülkelerde.

yanıt14
yanıt2
MM İİ:

Bu gibi paylaşımlar bilinçli yapılıyor buradaki bayanın kimse sormuyor bu tip etkinlikte ne işi var ve bu kadara erkeğin içine neden girdi ve girdiğinde ne harekette bulundu soran yok ve bu eylem neden bu hale geldi büyük ihtimal sonucunu bu şekilde tahmin etmiyordu bu olay müslüman toplumunda olup olmaması konusu değil İslam olmayan diğer milletler ile senin değer yargın farklı

67
183
yanıtYanıtla
özgün özen :

umut sende boş yapmışsın hemde bomboş..

yanıt0
yanıt0
Umut Kılıç:

1) Bayan değil kadın 2) Kadınlar hangi etkinliğe katılacağını sana soracak değiller.Senin gibi yobazlar gece 3'te kaçırılıp tcvz edilen kadınlar olduğunda adamın suçunu görmeyip "O saatte orada ne yapıyormuş" der. 3) Pakistanda her sene kadınlarla ilgili taciz tcvz vakaları yaşanıyor zaten.Hindistanda da durum farklı değil.Bu olay tam da müslüman toplumunda olup olmamasıyla ilgili. Kadına yapılan saldırılar eğitim yerlerde süründüğü için müslüman toplumlarda çok daha yoğun. Boş yapma yani

yanıt7
yanıt1
Kubilay Can:

Anladık hayvanda akıl yok,hayvan sizden daha asıl...

201
24
yanıtYanıtla
ceyhan çelenli :

Hindistan, afganistan, pakistan sıkıntı zaten. Bir de güzel ülkemdeki ağzına kadar yolcu alan dolmuşlar :)

204
12
yanıtYanıtla
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title