Haberler
BBC

Alain Delon'un evinde 72 silah ve binlerce mermi bulundu

Güncelleme:

Fransız polisi, sinema efsanesi Alain Delon'un evinde arama yaptı. Arama sonucunda oyuncunun evinden 72 silah ve 3 binden fazla mermi ele geçirdi. Savcılar, Delon'un silah ruhsatının olmadığını söyledi. 88 yaşındaki oyuncunun sağlığı son yıllarda kötü durumdaydı ve ailesindeki anlaşmazlıklar da gündemdeydi.

Son yıllarda ailesiyle yaşadığı sorunlar ve sağlık sıkıntılarıyla adından söz ettiren dünyaca ünlü oyuncu Alain Delon'un evinde arama yapıldı. Fransız polisi tarafından yapılan aramada oyuncunun evinde onlarda silah ve mermi bulundu.

EVİNDE ATIŞ POLİGONU VAR

Salı günü yapılan arama, mahkeme tarafından gönderilen bir yetkilinin Delon'un evinde bir silah fark etmesi ve hakimi uyarması üzerine gerçekleşti. Aramada oyuncunun evinde 72 silah ve 3 binden fazla mermi bulundu. Aktörün Paris'in yaklaşık 135 kilometre güneyindeki Douchy-Montcorbon'daki evinde bir de atış poligonu bulundu. Savcılar, Delon'un silah ruhsatının olmadığını söyledi.

CİDDİ RAHATSIZLIKLARLA MÜCADELE EDİYOR

88 yaşındaki oyuncu, Fransız sinemasının altın çağının yıldızıydı ve Samuray (1967) ve Borsalino (1970) gibi hit filmlerde sert görünümlü kişileri oynamıştı. Delon'un sağlığı, 2019'da felç geçirmesinin ardından son yıllarda kötü durumdaydı. Fransız medyasına göre, açıklanmayan başka bir ciddi rahatsızlığı daha söz konusu. Ailesindeki anlaşmazlıklar da, Fransa'da son dönemde manşetlerde yer alıyordu. Üç çocuğu birbirlerine karşı, bir dizi hakaret, suçlama ve gizli kaydın basına yansıdığı bir yasal mücadele içerisinde.

Alain Delon'un evinde 72 silah ve binlerce mermi bulundu

Alain Delon'un evinde 72 silah ve binlerce mermi bulundu

BBC

Alain Delon Ünlüler Suç Sinema Magazin Dünya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title