Haberler

ABD askeri uçağı, Japonya yakınlarında okyanusa düştü

Güncelleme:

8 kişinin bulunduğu ABD askeri uçağı, Japonya'nın Yakuşima Adası yakınlarında okyanusa düştü. Uçaktakilerin akıbeti bilinmiyor.

Jiji Haber Ajansı ve diğer Japon medyasının Japonya Sahil Güvenliği'ne dayandırdığı haberine göre, ABD'ye ait Osprey askeri uçağı Japonya'nın Yakuşima Adası yakınlarında okyanusa düştü. Uçağın içinde 8 kişi olduğu bildiriliyor.

MOTORUNDAN ATEŞ ÇIKTI

Sahil güvenlik sözcüsü, gemidekilerin güvenliği de dahil olmak üzere olayla ilgili daha fazla ayrıntıya sahip olmadıklarını açıkladı. Japon yayın kuruluşu MBC'nin bildirdiğine göre, kaza yerel saatle 14.47 civarında meydana geldi ve yerel sakinler, uçağın denize düştüğü sırada sol motorundan ateş çıktığını bildirdi. Japonya'daki ABD güçlerinin sözcüsü konuyla ilgili bir yorumda bulunmadı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Dünya

Japonya Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

Hamit Gündoğdu:

Bu ABD ye tüm dünya topyekûn savaş açma cesareti gostermedigi sürece bütün dünyanın yatak odalarına kadar tehlikeli bir durumun önüne geçilmez..

23
0
yanıtYanıtla
Dr.Kimbel:

Belki F 35 düstü iyiki almadik

11
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title