Haberler

Davutoğlu, Dizi Setini Ziyaret Etti

Güncelleme:

Başbakan Davutoğlu, "Yedi Güzel Adam" dizisinin setini ziyaret etti. Davutoğlu burada "Antifiravunist olan yedi güzel adamın diyarı Kahramanmaraş'a selam olsun" dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, TRT'de yayınlanan "Yedi Güzel Adam" adlı dizinin çekiminin yapıldığı Kahramanmaraş'taki setini ziyaret etti. Davutoğlu, sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin katılımıyla düzenlenen toplantının ardından, Pınarbaşı Mahallesi'nde yer alan "Yedi Güzel Adam" dizinin çekimin yapıldığı sete geçti.

DİZİNİN OYUNCULARI KARŞILADI

Başbakan Davutoğlu'nu, Türk Edebiyatı'nda çok önemli bir yere sahip olan Erdem Bayazıt, Cahit Zarifoğlu, Nuri Pakdil, Rasim Özdenören, Alaeddin Özdenören, Akif İnan ve Ali Kutlay'ın hayatlarını konu alan dizinin oyuncuları tarafından karşılandı. Oyuncularla tek tek tokalaşan ve sohbet eden Başbakan Davutoğlu'na, eşi Sare Davutoğlu, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Gençlik ve spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, dizide hayatı konu edinilen yazarlardan Rasim Özdenören de eşlik etti.

"KAHRAMANMARAŞ'A SELAM OLSUN"

Dizi setinde konuşan Nuri Pakdil, "Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu, sayın bakanlarımızı, milletvekillerimizi, hemşehrilerimi antiemperyalist, Antikapitalist, antifaşist, antinasyonalist ve en önemlisi de antifiravunist bilinçle selamlıyorum" dedi.

Başbakan Davutoğlu da "Antiemperyalist, antikapitalist, antifaşist, antinasyonalist ve en önemlisi antifiravunist olan yedi güzel adamın diyarı Kahramanmaraş'a selam olsun. Bu vesileyle ahirete intikal eden bütün güzel adamlar için bir kez daha Rabbim'den rahmet diliyorum. Kahramanmaraş topraklarının ne kadar bereketli ve vicdan dolu olduğunu bir kez daha bizlere hatırlatan Nuri Pakdil üstadımıza ve Rasim Özdenören abimize teşekkürlerimizi bir borç biliyoruz" karşılığını verdi.

Davutoğlu, dizide "Yedi Güzel Adamı" canlandıranların, "yedi güzel sanatçı ve adam" olarak, dostluklarının daim olması temennisinde bulundu. Dizi ekibiyle fotoğraf çektiren Davutoğlu, daha sonra setten ayrıldı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Rasim Özdenören Ahmet Davutoğlu Kahramanmaraş Nuri Pakdil Güncel Haberler

500

Yorumlar (6)

mardinli:

cenazeye mi katilmis. . ?

9
3
yanıtYanıtla
MURAT:

kahraman maraş . . aslen maraş. . . 1925 yılında cumhuriyet hükümeti zamanında istiklal madalyası. . . 1973 te yine cumhuriyet güven partisi hükümeti zamanında kahraman ünvanı almış bir şehir. . . CUMHURİYETİN ŞEHRİ DİYE BİLİNİRDİ. İZMİR GİBİ. . .

2
0
yanıtYanıtla
antifiravunist ne laaa )):

Bunlar türkçeyi de bilmiyor. Antifiravunist diye bir kelimeyi literatüre soktu :)) söyleyeceği şeyin türkçesini bilmiyor

0
1
yanıtYanıtla
10.KAT-MUKARREBUN DEVLET MELEK ASKER...?:

TC YÖNETEN 600 KİŞİLİK KÜSÜRAT VAR AKRABALARIYLA BİRLİKTE. . . MADEM 80 MİLYON AJANNNNNNN. . . . . . . . O HALDE LÜTFEN SİZ SAVAŞIN . . . . . . BİZ AJANLIĞIMIZA DEVAM EDELİM. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ?

1
0
yanıtYanıtla
10.KAT-MUKARREBUN DEVLET MELEK ASKER...?:

SAYIN DAVUDOĞLU. . . . . TÜRKİYE AB VEYA USA İLE SAVAŞA GİRERSE BEN BU İŞİN İÇİNDE YOKUM. . . HABERİNİZ OLSUN. . . İSTEDİĞİN KADAR MESAJ VER HALKA. . . TAYYİB GAZİANTEPE GİTTİ YAZDIM. . . ŞİMDİDE SENİN İÇİN VE DEMİREL İÇİN YAZAYIM. . . SİZE ENAYİ ASKER LAZIM İSE. . . KENDİNİZE SAVAŞACAK ENAYİ BULUN LÜTFEN. . . BURALALARDA ENAYİ VARSA ONU BİLMEM. . . DEMİREL İSE DEFANS. . . DAVUDOĞLU ATAK ASKER AVINDA. . . . . . . HABERİNİZ OLA EY TÜRKİYE. . . . . EY DÜNYA. . . . BURADA ENAYİ ADAM YOK. . . . BU DA BÖYLE BİLİNE ???

1
0
yanıtYanıtla
Bunlar dizi manyağı olmuş:

Başbakan muhteşem yüzyıl meraklısı , Arınç geçen gün bir dizinin kaldırılmasına üzülmüş Davitoğluda yedi güzel adam hastasıymış. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title