Haberler

Siyahi Anne Beyaz Çocuk Doğurdu

Güncelleme:

İngiltere'de siyahi anneden beyaz bir erkek çocuk doğdu. Anne, bebeğini kucağına verdiklerinde gözlerine inanamadı.

Nijerya asıllı 32 yaşındaki Catherine Howarth, İngiltere'nin Milton Keynes şehrinde gerçekleştirdiği doğumun hemen ardından hayatının sürprizini yaşadı. Hemşireler yeni doğmuş bebeğini kucağına verdiklerinde gözlerine inanamadı. Daha dünyadaki ilk dakikalarını yaşayan erkek bebek beyazdı. Catherine ve kocası 34 yaşındaki Richard, hemşirelerin kendisine yanlış çocuk verdiğini zannetti.

MİLYONDA BİR İHTİMAL

Şu anda 3 aylık olan küçük Jonah, şaşırtıcı test sonuçlarına göre milyonda bir ihtimale göre anne babasının gen kombinasyonunun canlı örneği.

ŞİMDİDEN MEŞHUR OLDU

Daha ömrünün ilk aylarında mavi gözleri, krem rengi teniyle üne kavuşan küçük Jonah, 5 ülkenin önde gelen reklam - tanıtım ajanslarıyla kontrat imzaladı. Üç aylık Jonah çoktan bazı fotoğraf çekimlerinde yer aldı.

"ACABA BANA DOĞRU BEBEK Mİ VERDİLER"

32 yaşındaki finans analisti anne Catherine, Jonah'ın kucağına ilk verildiğinde yeni doğmuş bebeğine hemen aşık olduğunu, ilk bakışta beyaz olduğunu fark etmediğini çünkü göbek kordonunun hala boynuna dolanmış halde bulunduğunu anlattı. Birkaç saat geçtikten sonra da hala beyaz teni, mavi gözleri olan bebeğine bakınca ilk defa o zaman "Acaba bana doğru bebek mi verdiler" diye düşündüğünü açıkladı.

Doktorlar Jonah'ın albino olmadığı doğruladı. Catherine, ailesindeki herkesin kuşaklar boyu siyahi olduğunu, doktorların kendisine pasif beyaz ten rengi genleri taşıdığını söyledi.

Haberler.com/Adil Yıldız

Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Nijerya Dünya Haberler

500

Yorumlar (15)

savas44:

Görende diyecekki 2 siyahi insandan bu çocuk olmuş :)) Yahu zaten babası un gibi beyaz :)

46
1
yanıtYanıtla
HAYRET BİŞİ:

BABASI BEYAZ ÇOKMU ANORMAL.

40
1
yanıtYanıtla
tohum:

ne ekersen onu biçersin şaşıracak bir şey yok

17
2
yanıtYanıtla
savaş:

ya babası beyaz ne var bu kadar sasıracak. )

19
0
yanıtYanıtla
ya havle:

BEBEK SİYAH OLSAYDI ASIL O ZAMAN İLGİNÇ OLURDU. . . saçma sapan bir haber bunda şaşıracak ne var ki babası BEYAZ, normal olanı da budur, genetiğini babadan alıyor.

13
4
yanıtYanıtla
Firuze:

Bence de normal olanı bu. Baba siyah olup, anne beyaz olsaydı ilginç olurdu çocuğun beyaz olması. Ten rengi babanın genlerinden geçer denir.

yanıt0
yanıt0
KRALX63:

ŞAŞACAK BİŞEY YOK ALLAH VERİYOR SONUÇTA!

16
1
yanıtYanıtla
0029:

Niye şaşırmışlarki babası beyaz sonuçta siyahların kromozomları daha ağır basar ancak babası beyaz olduğundan imkansız değil yani. . . .

14
1
yanıtYanıtla
EDA:

Benim kocam esmer ben kumral cocuklarim esmer cikti bu cocugun babasi. Acik tenli gayet normal ya anneye ya babaya benzer sarisin bir turk bayani taniyom cocuklari sarisin babasi kumral anneye babaya bakar ben neneme benziyorum hemde ikizi gibiyim atalarimizin bir zozu var bir damar 7gobek ceker

4
10
yanıtYanıtla
gayserili:

cocuk karismistir.

5
8
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title