Haberler

Borcunu Yapılandırmayana Haciz Gelecek

Güncelleme:

Hatay Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Erol, kamuoyunda Torba Yasa'nın getirdiği haklardan yararlanmak isteyenler için son başvuru tarihinin 1 Aralık olduğunu hatırlattı.

Torba Yasa ile borçlara getirilen yapılanma için 1 Aralık son gün. Bu tarihe kadar borcunu yapılandırmayan mükelleflerin hesaplarına, alacaklarına ve kira gelirlerine el koyulacak. Ev ve iş yerlerine icra memuru tahsilat için gidecek.

VERGİ BORCUNU ÖĞRENMEK KOLAY

Hatay Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Erol, yasanın 30 Nisan 2014 tarihine kadar olan borçları yapılandırmayı amaçladığını söyledi. Erol vatandaşların vergi borçlarını, vergi dairelerinden, e-devlet kapısından, internet vergi dairesinden, cep telefonundan 1189'a kısa mesaj atarak da borçlarını öğrenebilir ve ona göre gelerek işlemlerini başlatabilirler" dedi.

MESAİ SAATLERİ UZATILDI

1 Aralık tarihine kadar vergi borçlarının yapılandırması için başvuruda bulunacak mükellefler için vergi dairelerinde hafta içi mesai saatleri 08.00-18.00 arasına, hafta sonu ise 09.00-13.00 arasına çekildi.

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Memur Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (12)

beşbin çeşit vergi alıyorsun lan devlet:

bizde devlet soyuyor diye dava açarız. . erkekse doğudan elektirik parası ve vergi alsında görelim. . Türkleri ezmek kolay geldi

22
12
yanıtYanıtla
reco:

tarih uzatılsın.

23
1
yanıtYanıtla
vatandasmobilWeb@haberler.com:

Ohhhh vatandasa gecirdikce akp ben mutlu oluyorum, zevk duyuyorum : beter olun akp ye oy verenler

16
4
yanıtYanıtla
adalet:

12 Aralık olaylarından sonra vergi borçlarına af gelmesini beklerdim ama ne yazık ki vergi borçlarına af hep büyük başlara geliyor. Örneğin; Medya sahipleri, büyük kulüpler, yandaş büyük firmalar vs. . . Küçük esnaf iş yeri açınca devlet ortak oluyor, iki kazansa biri devlete gidiyor. Adalet yok!

12
0
yanıtYanıtla
uurMobil-ANDROID:

arkadaşım 1 aralıktan önce kesinlikle git sgkya bendede aynısı diyordu tescil kaydı var şeklinde borç çıktı yapılandırdım yarından tezi yok git derim.

1
6
yanıtYanıtla
tuncaymobilWeb@haberler.com:

Uyanin be kardesim af diye bisey yok af adi altinda cuval cuval para topladilar uyan artik millet tepki ver vampir gibi iligimizi kuruttular

6
1
yanıtYanıtla
doğulu:

arkadaş senin cahiliğine sayarım doğudan alsında görelim ne demek doğuda yaşıyanlar vergi vermiyormu vergi kaçakçılığı ypan zaten vatan hainidir bunun doğusu batısı yoktur hain hanindir

3
1
yanıtYanıtla
şahin kocabıyıkmobilWeb@haberler.com:

katılıyorum sana kardeşim bu millet kendine geçirenleri çok seviyor

2
1
yanıtYanıtla
borcsuz:

7-8 yil önce kredi kartlari icin söylemistik, savurganliginiz ömrünüz 10 sene, buna müsade edenler sizi borcla esir aliyor diye ama heyhat kimse inanmiyordu. . alin simdi. . .

1
1
yanıtYanıtla
BekirMobil-IOS:

Belli ki hükümet paraya sıkısmıs yüklü borcu olanlara pazarlık payı varmı dır acaba

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title