Haberler

Keçiören Belediye Başkanı Ak, IŞİD'den Kurtarılan Aileyi Ziyaret Etti

Güncelleme:

Keçiören Belediye Başkanı Ak, IŞİD tarafından kaçırılan Türkiye'nin Musul Başkonsolosluğunun 49 personeli arasında yer alan Ersan ve Fatma Köksal çiftini ziyaret etti.

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, IŞİD tarafından kaçırılan Türkiye'nin Musul Başkonsolosluğu'nun 49 personeli arasında yer alan Ersan ve Fatma Köksal çiftini ziyaret etti. Ziyarete Keçiören Kaymakamı Nusret Dirim de eşlik etti.

Dışişleri Bakanlığı'nda yıllardır aşçı olarak çalışan ve 8 yıldır Irak'ta görev yapan Ersan ve Fatma Köksal, 101 günlük rehin hayatının ardından Türkiye'nin başarılı girişimleri sonucu özgürlüğe kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor. Keçiören'de ikamet eden Köksal çifti, yeniden özgür olmanın çok güzel bir duygu olduğunu belirterek, "Hiçbir zaman ülkemizden ve hükümetimizden umudumuzu kesmedik, her saatimiz kurtarılacağımız günün ümidi ile geçti. Bizleri sağ salim sevdiklerimize kavuşturmak için gecelerini gündüzlerine katan başta Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız olmak üzere tüm yetkilerimizden Allah razı olsun" dedi.

Kendilerini ziyaret eden Başkan Ak ve Kaymakam Dirim'e de teşekkür eden çift, "Ziyaretiniz bizi çok mutlu etti, bir kez daha yalnız olmadığımızı gördük" diye konuştu.

Belediye Başkanı Mustafa Ak ise, Türk vatandaşlarının sağ salim kurtarılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Başta Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız olmak üzere devlet yetkililerimiz tarafından çok dikkatli, temkinli ve sabırlı davranılarak kurtarıldınız. Türkiye güçlü bir ülkedir. Sizleri aramızda göreceğimizden bir an bile tereddüt etmedik. Bir kez daha aramıza hoş geldiniz" dedi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

keçiören türkiye musul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title