Haberler

Başbakan Yardımcısı Atalay, Kırıkkale'de

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, seçim çalışmaları kapsamında Karakeçili ve Bahşılı ilçelerini ziyaret etti.

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, seçim çalışmaları kapsamında Karakeçili ve Bahşılı ilçelerini ziyaret etti.

Atalay, Karakeçili ilçesinde yaptığı konuşmada, geçmişteki dönemlerde yapılan seçimlerde vatandaşlardan büyük destek gördüğünü belirterek, Türkiye'yi bu büyük yürüyüşünü durdurmak isteyen, rahatsız olan kesimlerin bulunduğunu belirtti.

İlçelerde, köylerde, şehirlerde, her gün biraz daha hayat standardının yükselmesi için ellerinden geleni yaptıklarını ve yapacaklarını ifade eden Başbakan Yardımcısı Atalay, şöyle konuştu:

"Halen eksikler var inşallah onları da yerine getireceğiz. Bu dönem Kırıkkale siyasetinde farlı bir dönem görüyorsunuz hepimiz daima birlikteyiz. Kırıkkale'nin her meselesini birlikte değerlendiriyoruz. Belediye başkanlarımızın hiç birisi yalnız değil. Biz onların arkasındayız ve onlara her zaman gerekli desteği veriyoruz. Mevcut başkanımıza da teşekkür ediyoruz. Karakeçili için güzel çalışmalar yaptı, bizde hep destek verdik. Hükümet politikaları olarak biz belediyelere önem veriyoruz, belediyelerin yapacağı işlere önem veriyoruz. Çünkü belediyeler vatandaşın günlük sorunu ile ilgileniyor. AK Parti olarak belediyeciliğe çok büyük destek veriyoruz. Hem ödeneklerini artırıyoruz, hem de onlara fazla yetkiler veriyoruz."

Seçim ortamının bayram havası içinde olmasını dileyen Başbakan Yardımcısı Atalay, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Herkes birbirini sevsin. İlişkilerimiz hiç zedelenmesin. Rekabet olsun ama kardeşlik bozulmasın. Onu çok önemli görüyoruz. Bu seçimler bitecek belediye başkanımızın hizmetinde hepimiz birleşeceğiz. Hepimiz bu sokaklarda birlikte yaşayacağız. Bu manada Karakeçili hep iyi örnek olmuştur. Bu sadece bir belediye seçimi değil. Şu anda ülkemizde olup bitenleri takip ediyorsunuz, Başbakanımızın şu duruşunu, hükümetimizin bu yürüttüğü çalışmaları, ülkemizin gidişatını onaylıyorum anlamında bir oy vermiş olacaksınız. Onun için sizden istirhamımız bütün bunları bir defa daha değerlendirin. İyi ki sandık var, iyi ki seçim var. Vatandaşımız oyuyla ülkesinin geleceğini belirliyor. Buna da şükrediyoruz"

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay'a, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal ve Ramazan Can, AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mehmet Demir eşlik etti. - Kırıkkale

Kaynak: AA / Yerel

Beşir Atalay Karakeçili Kırıkkale Bahşılı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title