Haberler

AK Parti Gaziantep Milletvekili Erdoğan, Öğrencilerle Bir Araya Geldi

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Nurdağı İlçesine bağlı Sakçagözü beldesinde, Sakçagözü Lisesi tarafından SODES projesi kapsamında hazırlanan, "Taşrada Parlayan Yıldızlar" programına katıldı.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Nurdağı İlçesine bağlı Sakçagözü beldesinde, Sakçagözü Lisesi tarafından SODES projesi kapsamında hazırlanan, "Taşrada Parlayan Yıldızlar" programına katıldı.

Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, eğitime destek olmak için her türlü projeyi destekleyeceklerini ifade etti.

Sakçagözü Lisesi'nin eğitim alanındaki performansını her geçen gün arttırdığına işaret eden Erdoğan, şunları kaydetti:

"Bugüne kadar bütün etkinliklerinize beni davet ettiniz geldim. Bundan sonra da geleceğim. Benim TBMM'deki görevlerim arasında artık Sakçagözü Lisesi de var. Eğitimdeki sorunları çözebilmek için gerek hükümetimiz gerek valiliklerimiz gerekse bizler elimizden gelenleri yapıyoruz. Yakın bir süre içerisinde de bütün sorunları çözmüş ve eğitim alanında büyük reformlarla başarıları yakalamış olacağız. SODES kapsamında hazırladığınız 'Taşranın Parlayan Yıldızları' Projesi bütünlüğüyle Türkiye'ye örnek olması gereken bir proje.

Bu projenin hazırlanmasında emeği geçenleri kutluyor, eğitimde bir çok önemli projelere imza atan değerli Kaymakamımız Abdulkadir Okay ve ekibine teşekkür ediyorum. Diğer taraftan Sakçagözü Belediye Başkanımız Hasan Dilek'in de eğitime katkıları küçümsenemez. Kendisine de verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum. Biliyorsunuz Nurdağı ilçesi gerek SODES gerekse Kalkınma Ajansı ve AB projeleri içerisinden en fazla payı alan ilçemiz olmuştur."

Düzenlenen törenin ardından üniversiteye hazırlanan öğrencilere çeşitli test kitapları dağıtılarak okul da incelemeler yapıldı. Proje kapsamında Sakçagözü'nde eğitim öğretim ören ve gerek SBS gerekse LGS sınavlarına hazırlanan öğrencilere yönelik ücretsiz kurslar ve çeşitli geziler düzenlenecek.

Programa, Nurdağı Kaymakamı Abdulkadir Okay, Nurdağı İlçe Milli Eğitim Müdür Hanifi Başıbüyük ve Sakçagözü Lisesi idareci ve öğretmenleri katıldı.

(ŞMÖ-HAS- - GAZİANTEP

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Erdoğan Gaziantep Sakçagözü Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title