Haberler

Yere düşen yaşlı adam hayatını kaybetti, cenazeyi şemsiye ile korudular

Güncelleme:

Bursa'da pazara gitmek üzere yolda yürüyen 75 yaşındaki bir adam yere düşerek hayatını kaybetti. Yağışlı hava nedeniyle polis ekipleri, cenazenin üzerine şemsiye tutarak yağıştan korudu.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen olayda pazara gitmek üzere yolda yürüyen 75 yaşındaki adam yere düşerek hayatını kaybetti. Ekipler yaşlı adamın cansız bedenini yağmurdan korumak için şemsiye tuttu. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

PAZARA GİDERKEN BİR ANDA YERE YIĞILDI

Olay saat 14.30 sıralarınsa Esentepe Mahallesi Kanarya Caddesi üzerinde bulunan otobüs durağında meydana geldi. Salı pazarına gitmek için pazar arabasıyla yürüyen Necmettin Altınyollar (75), otobüs durağında bir anda yere yığıldı. Altınyollar'ın hareketsiz yattığını gören vatandaşlar durumu polis ekiplerine ve 112'ye bildirdi. Olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri şahsın hayatını kaybettiğini tespit etti.

Yere düşen yaşlı adam hayatını kaybetti, cenazeyi şemsiye ile korudular

ŞEMSİYE İLE KAPATTILAR

Yağışlı hava nedeniyle polis ekipleri, cenazenin üzerine şemsiye tutarak yağıştan korudular. Yaşlı adamın cenazesi savcılık incelemesinin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Yere düşen yaşlı adam hayatını kaybetti, cenazeyi şemsiye ile korudular

Yere düşen yaşlı adam hayatını kaybetti, cenazeyi şemsiye ile korudular

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Bursa Olay 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (7)

Kadir:

Allah (C.C.) rahmet eylesin. Bu geçici bedenin hiç bir kıymetinin olmadığını yukarıda görüyoruz, merhum yağmurda yerde yatıyor, ama üzerinde bir bez parçası ve şemsiye ile ıslanmasın diye tedbir alınıyor. Yarın da en sevdikleri kişiler onu toprağın altına koyacaklar. Zengin de olsan fakir de olsan farkın yok. Şan, şeref, izzet, mevki vs ancak ve ancak Allah (C.C.) katındadır. Ona göre kendimizi toparlayalım ve tövbe edelim.

478
21
yanıtYanıtla
Ahmet AKGÜL:

işte uğruna canavara dönüştüğümüz dünya bu kadar. bir anda tüm zevkler sıkıntılar bitti. yeni hayat başladı. insanları kırmaya değmez bu dünya, insanlara karşı sabırlı ve şefkatli olun. kazanırsınız.

54
4
yanıtYanıtla
Çam Şef:

Nasihat istersen ölüm yeter..

42
4
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

yetim hakkı yiyen devletin milletin malını çalan çırpan eşe dosta yandaşa peşkeş çekenler varsa bilsinlerki atrafında binlerce koruma dolaşıyor olsada emanet olarak verilmiş can vadesi geldiğinde oların arasından Allah tarafından çekilip alınır bunu kainatta engelleyecek hiç bir güç yoktur hesap zamanı hesaba çekilir orada adalet Allahın adaletidir kimseye kum tanesi kadar ne eksik ne fazla hüküm verilir yaptığınız iyiliklerin mükafatını kötülüklerin cezasını layığıyla alırsınız

25
2
yanıtYanıtla
Deniz:

Cenazeleri niye bekletirler anlamis degilim. Cok nefret ediyorum bu uygulamadan..

16
4
yanıtYanıtla
Export 86:

Savcı ve olay yeri inceleme bekleniyor

yanıt9
yanıt1
Misafir:

Kabrin arkası için çalışınız, hakiki saadet ve lezzet ondadır...

9
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title