Haberler

Yazar Eylem Tok ve ölümlü kazaya karışan oğlunun neden Mısır'a kaçtığı ortaya çıktı

Güncelleme:

İstanbul'da lüks araçla yaptığı kazada bir kişinin ölümüne, dört kişinin yaralanmasına neden olan ve annesi Eylem Tok tarafından Mısır'a kaçırılan 16 yaşındaki T. C. ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Anne-oğulun kaza sonrası yurt dışına kaçmak için plan yaptığı, ilk hedeflerinin ABD olduğu ancak o saatte ABD'ye uçak bulamadıkları için ilk bulabildikleri uçakla Mısır'a gittikleri belirlendi. Ayrıca T. C.'nin ABD vatandaşı olduğu da ortaya çıktı.

İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde kullandığı lüks araçla yol kenarındaki ATV tipi araçlara çarparak bir kişinin ölümüne, 4 kişinin de yaralanmasına neden olan ve daha sonra annesi Eylem Tok tarafından Mısır'a kaçırılan 16 yaşındaki T. C. ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Anne ve oğulun kaza sonrası yurt dışına kaçmak için plan yaptığı, ilk hedeflerinin ABD olduğu ama o saatte ABD'ye uçak bulamadıkları için ilk bulabildikleri uçakla Mısır gittikleri tespit edildi.

Eyüpsultan'da 1 Mart 2024 günü meydana gelen trafik kazasında arkadaşları ile ATV ile gittiği esnada arızalanması sonrası yol kenarında bekleyen Oğuz Murat Acı'ya lüks bir araç çarpmıştı. Kaza sonrası lüks araç sürücüsü 16 yaşındaki T. C., olay yerine gelen annesi Yazar Eylem Tok ile birlikte Mısır'a kaçmıştı. Anne ve oğulun neden Mısır'a kaçtıklarının yanıtı bulundu.

Yazar Eylem Tok ve ölümlü kazaya karışan oğlunun neden Mısır'a kaçtığı ortaya çıktıEylem Tok ve oğlu T. C. yurt dışına kaçarken

ABD'YE UÇAK BULAMAYINCA MISIR'A GİTMİŞLER

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, kazanın 23.30'da gerçekleştiğini, anne-oğulun 04.30 uçağıyla Türkiye'den ayrıldığını açıkladı. Patronlar Dünyası'nda yer alan habere göre anne ve oğulun kaza sonrası yurt dışına kaçmak için plan yaptığı, ilk hedeflerinin ABD olduğu ama o saatte ABD'ye uçak bulamadıkları için ilk bulabildikleri uçakla Mısır gittikleri ortaya çıktı.

Yazar Eylem Tok ve ölümlü kazaya karışan oğlunun neden Mısır'a kaçtığı ortaya çıktı

EYLEM TOK'UN OĞLU T. C.'NİN ABD VATANDAŞI OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Yazar Eylem Tok'un oğlunun ABD'de doğduğu için o ülkenin vatandaşı olduğu ve bu nedenle annesi tarafından oraya kaçırılmak istendiği de tespit edildi. İstanbul Havalimanı'nda ortaya çıkan görüntülerde de T. C.'nin pasaport kontrolünden geçerken ABD pasaportunu kullandığı öğrenildi. İkilinin Mısır'ın ardından ABD'ye kaçabilecekleri ihtimali üzerinde duruluyor.

Yazar Eylem Tok ve ölümlü kazaya karışan oğlunun neden Mısır'a kaçtığı ortaya çıktı

NE OLMUŞTU?

İstanbul Eyüpsultan'da 1 Mart'ta seyir halindeki 3 ATV aracından biri arızalanmış, yol kenarına çekilen arızalı araç tamir edilmeye çalışılırken aynı yönde ilerleyen iki araçtan birisi buradaki 3 ATV'ye çarpmıştı. Kaza sonucu yaralanan Oğuz Murat Acı, İ.G, T.A, S.K. ve H.T. hastaneye kaldırılmıştı. Yaralılardan Oğuz Murat Acı, yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetmiş, T.A'nın ise hayati tehlikesinin bulunduğu bildirilmişti.

Yazar Eylem Tok ve ölümlü kazaya karışan oğlunun neden Mısır'a kaçtığı ortaya çıktı

Yapılan incelemede, kazaya neden olan 16 yaşındaki sürücü T. C.'nin olay yerine gelen annesi Eylem Tok'un aracıyla buradan uzaklaşıp saat 02.00 sıralarında İstanbul Havalimanına gittikleri, 04.30 sıralarında da Mısır'a uçtukları tespit edilmişti.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Eylem Tok İstanbul Mısır Hukuk 3.Sayfa Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (30)

Kara_kalem:

ARTIK MÜMKÜN DEĞİL GELMEZLER ABD VATANDIŞI YANİ ABD PASPORTU VAR GELECEK YILLARDA TÜRKİYEMDE DAHA İYİ ADALET DAHA GÜVENİLİR TÜRKİYE İSTİYORSAN DEĞİŞİM GEREK.

630
176
yanıtYanıtla
Adam Bey:

Değişim olarak yeni kişiler ve siyasi parti bence ilk önce. Balık baştan kokar.

yanıt234
yanıt98
ref:

tutankamon hoca derki balık baştan kokar

yanıt87
yanıt40
şaban kocaman:

Sözde bir de yazarmış yaralıların telefonlarını bile toplamış ki arama yapmasınlar diye

411
3
yanıtYanıtla
Murat Can:

Annesinin suçu oğlunun suçundan daha büyük

yanıt297
yanıt2
Kralçıplak:

Bakalım adalet nasıl işleyecek

361
6
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Somali Cbaşkanının oğlu aklıma geldi

yanıt408
yanıt27
Murat Can:

Benimde gemicikleri olan Burak aklıma geldi.

yanıt142
yanıt47
Sezgin Avcı:

Para olunca istedikleri yere anında uçuyorlar

324
3
yanıtYanıtla
Adam Bey:

Böyle cinayetler için Interpol vardır. Artık devlettekiler isteğe bağlı peşini sürdürürlermi bilmem. Mutlaka uyuşturucu alkol da vardır işin içinde.

217
5
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title