Haberler

Uzman onbaşı, bir anlık dikkatsizliğinin bedelini canıyla ödedi

Güncelleme:

Gümüşhane'de meydana gelen trafik kazasında Jandarma Uzman Onbaşı Tarık İnce'nin kontrolündeki lüks araç yol kenarındaki tarlaya devrildi. Ekiplerin müdahalesi ile araçtan çıkartılan İnce, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Gümüşhane'nin Şiran ilçesinde, direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobilin, tarlaya devrilmesi sonucu ağır yaralanan sürücü Jandarma Uzman Onbaşı Tarık İnce (25), hastanede hayatını kaybetti.

Kaza, Şiran ilçesi Yeşilbük Beldesinde sabah saatlerinde meydana geldi. Şiran Yeşilbük Jandarma Karakolunda görevli, Jandarma Uzman Onbaşı Tarık İnce'nin kullandığı 35 ABY 455 plakalı otomobil, Dumanoğlu mevkinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle yol kenarındaki tarlaya devrildi.

Uzman onbaşı, bir anlık dikkatsizliğinin bedelini canıyla ödedi

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine sağlık ekibi sevk edildi. Ekiplerin çalışmasıyla otomobilden çıkarılan İnce, ambulansla Şiran Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen, Jandarma Uzman Onbaşı Tarık İnce kurtarılamadı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Yeşilbük Jandarma Şiran Haberler

500

Yorumlar (180)

Uzman adayı:

Oh be bir kişilik kontenjan açıldı yuppi aylardır alım bekliyoz :D

9
87
yanıtYanıtla
Aksu:

Terbiyesiz herif yazdigin yorum yorum mu adi herif ahlaksiz herif

yanıt24
yanıt7
burak t:

senin gibi ölü sevinicelerinin ne işi varmış ki

yanıt10
yanıt3
Yeşildere:

Aynı sonun seni bulmayacağından nasıl bu kadar eminsin Allah sonunu hayır etsin ama sonun hiç iyi görünmüyor bu düşüncen seni ömür boyu bırakmaz gerçekten kork bence

yanıt10
yanıt2
Akif:

Önce insan adayı ol

yanıt18
yanıt3
Micro:

Hayret nasıl şehit dememişler sehittir şehit

16
45
yanıtYanıtla
Yeşildere:

Kendisi bizzat köylüm ve akrabam olur ölen insanın arkasından böyle yorum yapanların kendileri ve aileleri adına çok üzüldüm inşallah şehitlik makamına erişmiş birisi için bu yorumları nasıl yapabiliyorlar anlamadım birçok kişinin yazdığı gibi araba Ferrari değil daha yeni 1 buçuk ay önce evlenmiş 25 yaşında bir insan için böyle yazmak yerine en azından sessiz kalabilirsiniz zaten ciğeri yanan aile birde bu yorumları görse daha ne kadarr üzülür biraz empati kurun derim tüm bu cahilliğinize rağmen Rabbim ne size nede ailenize yaşatsın böyle bir durumu

53
4
yanıtYanıtla
Mert:

Bu uzman onbasi bu arabayi hangi para ile aldi? asil sorulmasi gerekn soru bu.

14
38
yanıtYanıtla
Desperado:

Ferrari değil adam ölmüş saygılı ol lan

yanıt20
yanıt7
EYÜP A.:

KÖTÜ YORUM YAPANLAR ZAVALLI İNSANLARSANIZ ÖLÜMÜNÜZ O ASKERDEN BETER OLSUN. KİMİN ŞEHİT OLDUĞUNU NERDEN BİLİYORSUNUZ. BELKİ DEVLET VATAN MİLLET İÇİN ÇIKTIĞI YOLDA VEFAT ETMİŞT. GERİ KALAN DÜŞÜNCE VE GİDİŞİ BİZİ İLGİLENDİRMEZ. GENCECİK COCUK ALLAH YAKINLARINA SEVDİKLERİNE SABIR VE RAHMET EYLESİN. SİZLERE KÜFÜR ETMİYOR VE DEĞMEZSİNİZ. UZMAN ADAYI İNŞALLAH DEVLETİN DEĞİL ASKERİ HİÇBİR KURUMUNA YERLEŞEMEZSİN. ALLAH SİZİN GİBİ İNSANLARI DEVLET KURUMUNDA GÜN YÜZÜ GÖSTERMESİN VE BİR ÖMÜR DEVLETE MUHTAÇ OLUN.

39
10
yanıtYanıtla
Tüm 180 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title