Haberler

Önce işkence sonra teşhir! İki ay yoğun bakımda kalan çoban utancından evden çıkamıyor

Güncelleme:

Şanlıurfa Viranşehir'de çobanlık yapan Ali S., hayvanlarını otlattığı sırada beş kişinin saldırısına uğradı. Feci şekilde dövülüp iki ay yoğun bakımda kaldıktan sonra taburcu olan Ali S., olay sırasında çekilen çıplak görüntüleri sosyal medyada yayınlanınca evden çıkamaz hale geldi.

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde, hayvanlarını otlatan çoban Ali S., beş kişi tarafından dövüldü ve çıplak haldeki görüntüleri çekildi. Aldığı darbeler nedeniyle yoğun bakımda kalan Ali S., son günlerde çıplak görüntülerinin sosyal medyada yayımlanmasıyla evden çıkamaz hale geldi. Saldırganlardan şikayetçi olan Ali S., kendisine şiddet uygulayan ve görüntülerini sosyal medyada yayınlayan kişilerin yakalanmasını istedi.

TÜFEKLE BAŞINA VURDULAR

Olay, geçen yıl mayıs ayında Viranşehir'e bağlı Kadı Mahallesi kırsalında meydana geldi. İddiaya göre, çobanlık yapan 2 çocuk babası Ali S., hayvanlarını otlattığı sırada kimliği belirlenemeyen 5 kişinin saldırısına uğradı. Dövülen ve uzun namlulu tüfekle başına vurulması sonucu beyin kanaması geçiren Ali S.'nin bu sırada kıyafetleri çıkarılarak çıplak görüntüleri çekildi.

Önce işkence sonra teşhir! İki ay yoğun bakımda kalan çoban utancından evden çıkamıyor

DİĞER ÇOBANLAR BULDU

Saldırganların arazide terk ettiği ve bölgede hayvan otlatan diğer çobanlar tarafından bulunarak hastaneye kaldırılan Ali S., yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı. Bu sırada olaya ilişkin yürütülen soruşturmada çoban Ali S.'nin husumetlisi oldukları belirlenen akraba ve kardeşler Mehmet, Şeyhmus, Muhammed, Ali ve Aslan K. gözaltına alındı.

Önce işkence sonra teşhir! İki ay yoğun bakımda kalan çoban utancından evden çıkamıyor

BEYİN KANAMASI GEÇİRDİ

Ancak bu kişiler sorgulamalarında suçlamaları kabul etmedi ve sevk edildikleri adliyede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Beyin kanaması geçiren Ali S. ise 2 ay yoğun bakım ünitesinde tedavi gördükten sonra taburcu oldu.

GÖRÜNTÜLERİ PAYLAŞILDI

Yaşadığı olay yüzünden kimseyle görüşmediğini ve evden dışarı adım atmadığının belirten Ali S., son günlerde darbedildikten sonra çekilen çıplak görüntülerinin sosyal medyada paylaşılması üzerine şikayette bulundu. Jandarmanın görüntülerini yayımlayan ve kendisine saldıran kişileri bulmasını isteyen Ali S., "Evden çıkamıyor ve kimsenin yüzüne bakamıyorum. Görüntülerin internet ortamından kaldırılmasını ve bana bunu yaşatan kişilerin yakalanarak cezalandırılmasını istiyorum" dedi. Jandarmanın olaya ilişkin soruşturması sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Viranşehir Şanlıurfa İnsan Hakları Hukuk 3.Sayfa Yaşam Haberler

500

Yorumlar (20)

CEZA :

suç ve suçluyu bilmiyoruz ama sana bunu yapıp insan haysiyetiyle oynayan kişiler inşallah yakalanır ve onlar senden daha ağır bir ceza alırlar

666
11
yanıtYanıtla
Onemli Degil:

B..alir..Hangi ulkede yasiyoruz ?

yanıt335
yanıt31
Umut Yağcı:

Önemli değil:Delikanlıysan suç işlede ceza alıp almadıgını da buraya yaz canlı canlı öğrenirsin.

yanıt54
yanıt97
Tutankamon Hoca:

Hanedanlıktan olsa yakalarla ama gariplerdense önemsenmez

yanıt195
yanıt29
Export 86:

Hadi adamın tarifine uyan yok peki paylaşımları yapanlar da belli değilmi ip adresinden bulmak çok zor olmasa gerek

390
4
yanıtYanıtla
Tutankamon Hoca:

Birilerine hakaret eleştiri yapılsa anında BULUNUR ADAMI BU HALE GETİRENLER UZAYLILAR DEĞİLdir heralde görüntüleri paylaşım yapanları bilişim sucları bulsun

271
4
yanıtYanıtla
Kutadgu Bilig:

saçma olan şu ki bu resimler bir ipden bir adresten bir hattan sosyal medya vasıtasıyla paylaşılmış. nasıl tespit edilemez kimin paylaştığı?

147
3
yanıtYanıtla
Sezgin Sezgin:

Bir Avrupa ülkesinden gidip paylaşılmış ise bulunamaz

yanıt10
yanıt22
Batuhan Aksu:

Sezgin kardeşim, anasının andan da paylaşsa bulunur. İnternette gezdiğin zaman arkanda bıraktığın carbon ayak izi dediğin şey kaybolmaz.

yanıt19
yanıt0
Kutadgu Bilig:

kırsalda emniyet amaçlı drone uçurmak lazım

103
12
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title