Haberler

ABD'de annesinin boğazına bıçak dayayıp rehin alan saldırganı, polis başından vurarak öldürdü

Güncelleme:

ABD'nin New York kentinde annesini rehin alan bir saldırgan, polis tarafından kafasından vurularak öldürüldü. Geçtiğimiz aralık ayında meydana gelen olayın yayınlanan yeni görüntülerinde, saldırganla polisin diyalogu kameraya yansıdı.

ABD'nin New York kentinde bir genç, annesinin boğazına bıçak dayayarak rehin aldı. Eve gelen polis, genci kafasından tek mermi ile vurarak öldürdü.

Geçen sene aralık ayında meydana gelen korkunç olay ile ilgili video, New York polisi tarafından yayınlandı. Görüntüler ve polis açıklamalarına göre, 30 yaşındaki şüpheli Michael Dotel, annesinin boğazına bıçak dayayıp rehin aldı. Eve gelen polis memuru Alex Morgese ise, kısa mesafeden Dotel'in kafasına tek el ateş etti. Kanlar içinde yere yığılıp ağır yaralanan Dotel kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

New York'ta Bıçaklı Rehin Almada Polis Müdahalesi: Şüpheli Öldürüldü

TEK KURŞUNLA SALDIRGANI ETKİSİZ HALE GETİRDİ

Yeni yayınlanan vücut kamerası görüntülerine göre, Dotel, annesini önünde bir kalkan olarak tutarken polise "Beni vur, beni vur" diye bağırdı. Polisin ise genç adama "Bıçağı bırak" dediği görüldü. Dotel, "Bıçağı aldım" diye cevap verince polis, gencin kafasına tek mermi sıkarak etkisiz hale getirdi.

New York'ta Bıçaklı Rehin Almada Polis Müdahalesi: Şüpheli Öldürüldü

Olaydan sağ kurtarılan Dotel'in annesi ve yaraladığı kız kardeşi ise hastanede tedavi altına alındı.

Kaynak: Haberler.com / Abdullah Teymur - 3.Sayfa

New York Aralık Hukuk 3.Sayfa Asayiş Dünya Haberler

500

Yorumlar (3)

Mert Kafkas Sahin:

Adamlar Türkiye’de polis takmıyor polise dikleniyor. Doktor dovuyor, öğretmene saldırıyor! Devletin otoritesi maymuna dönmüş.

78
3
yanıtYanıtla
ekrem celebi :

gebermış ıyı olmuş

49
4
yanıtYanıtla
özgen ASLAN:

bizde olsaydı anne ve kardeş ölmüştü öldürende serbest

4
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title