Haberler

Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü Yılbaşı Gecesi Güvenlik Önlemleri Aldı

Güncelleme:

Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü, yılbaşı gecesi vatandaşların huzur ve güven içinde yeni yıla girmesi için önlemler aldı. Polis ekipleri, etkinlik alanlarında görev alırken, trafik güvenliği için de alkol kontrolü yapıldı.

Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü yılbaşı gecesi aldığı tüm önlemlerle vatandaşların yeni yıla huzur ve güven içerisinde girmesini sağladı.

Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri yılbaşı gecesi artan yoğunluğa ve kutlamalara karşı vatandaşların huzur ve güvenliği için çalışmalarını en üst düzeye çıkardı. Bu kapsamda, şehir genelinde yoğunlaşan etkinlik alanlarında polis ekipleri görev alırken, özellikle kalabalık ve riskli bölgelerde artırılmış devriye faaliyetleri gerçekleştirildi. Trafik güvenliği de ön planda tutularak, trafik ekipleri tarafından da gerçekleştirilen alkol kontrol uygulamaları sürücülerin güvenli bir şekilde yeni yıla adım atmalarını sağlarken ekipler alkollü sürücülere geçit vermedi. Milaslıların güvenliği için yoğun bir çaba sarf eden emniyet ekipleri, ilçe genelinde gece boyunca çalışmalarını sürdürdü. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Emniyet Müdürlüğü Yılbaşı Milas Güvenlik Trafik 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title