Haberler

Küçükçekmece'de fabrika yangını! Ekiplerin 1 buçuk saatlik çalışmasıyla söndürüldü

Güncelleme:

İstanbul Küçükçekmece'de bir halı fabrikasında çıkan yangın itfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 buçuk saat süren müdahalesinin ardından söndürüldü. Mahsur kalan işçilerin kendi imkanlarıyla fabrikadan çıktığı öğrenilirken olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Yangın sırasında dumanlar Bağcılar, İkitelli ve Gaziosmanpaşa ilçelerinden de görüldü.

Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi Bahariye Caddesi'nde bulunan bir halı fabrikasında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Küçükçekmece'de fabrika yangını! Dumanlar 3 ilçeden görülüyor

EKİPLER OLAY YERİNDE

İhbar üzerine olay yerine çevre ilçelerden çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yangın ekiplerin 1 buçuk saatlik çalışmasıyla söndürüldü. İşçilerin kendi imkanlarıyla fabrikadan çıktığı öğrenilirken olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

Küçükçekmece'de fabrika yangını! Dumanlar 3 ilçeden görülüyor

DUMANLAR 3 İLÇEDEN GÖRÜLÜYOR

Yangın esnasında yükselen dumanlar Bağcılar, İkitelli ve Gaziosmanpaşa ilçelerinden de görüldü. Öte yandan yangın nedeniyle Basın Ekspres Yolu çift taraflı olarak yoğunlaştı.

Küçükçekmece'de fabrika yangını! Dumanlar 3 ilçeden görülüyor

"ÇOK ÜZGÜNÜZ SIKINTIMIZ BÜYÜK"

Fabrika işçilerinden İrfan Akay, "Çok üzgünüz sıkıntımız büyük. Gece vardiyasındaki arkadaşlarımdan duyup geldim. Bir yardımım dokunur diye. İtfaiyemizden Allah razı olsun yangını söndürdüler. İçeride çalışan işçiler vardı. Güvenlik görevlisi yangını söndürmeye çalışıyor. Söndüremeyince işçilere haber veriyor ve işçiler dışarı çıkıyor. İşçiler çıkınca da elektrikler kesiliyor" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Gaziosmanpaşa Küçükçekmece İkitelli Bağcılar İstanbul İtfaiye Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

olcayto mete:

Küçükçekmece'de fabrikanın ne işi var. İstanbul'daki tüm fabrikaları ve tekstil atölyelerini Anadolu'ya tasiyacaksin. hem targik cozumune hemde kira sorununa çözüm olur. şehir rahatlar. ama önce sigintilari ve parayla vatandaşlık alanlari ülkelerine gondermeli

39
20
yanıtYanıtla
gizli kalsın :

anadolu yakası çok mu farklı ? tekirdağ bomboş oraya taşısınlar veya sakarya

yanıt1
yanıt0
Hasan Üncü:

Halı fabrikası yanıyordu ikitelli eski star TV yanında

8
0
yanıtYanıtla
Kemal Sağlam:

Niyeyse ya buğday ambarlari yanıyor ya turizmde yangın çıkıyor yâda fabrikalarımız ülkeyi bitiremediniz be

3
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title