Haberler

Uzaklaştırma kararı verilen koca, eşini uyurken öldürdü ardından kendisini astı

Güncelleme:

Giresun'un Çanakçı ilçesinde hakkında evden uzaklaştırma kararı verilen koca, eşini bıçaklayarak öldürdü. Ali Kodalak, daha sonra iple kendini asarak intihar etti.

Çanakçı ilçesinin Karabörk köyünde yaşayan Ali Kodalak (54) ile eşi Çakır Kodalak (53) şiddetli geçimsizlik nedeniyle tartıştı. Bunun üzerine yargıya taşınan olayda Ali Kodalak'a evden uzaklaştırma kararı verildi.

GECE YARISI EVE GİZLİCE GİRİP UYUYAN EŞİNİ ÖLDÜRDÜ

Evden uzaklaştırma kararı bulunan Ali Kodalak, önceki gece merdivenle balkona, oradan da eve girdi. Uyuduğu sırada karısını yatakta bıçaklayarak öldüren koca, daha sonra iple kendini asarak intihar etti. Sabah Ali Kodalak'ın arabasını evin önünde gören komşuları, karı-kocanın barıştıklarını sanarak evin kapısını çaldılar.

EVE JANDARMA EŞLİĞİNDE GİRİLDİ

Evden ses gelmeyince jandarmaya haber verildi. Jandarma kapıyı açarak içeri girdiğinde Çakır Kodalak'ı yatağında bıçaklanmış halde, Ali Kodalak'ı ise evin tavanındaki demire asılı halde ölü buldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Uzaklaştırma kararı verilen koca, eşini uyurken bıçaklayıp intihar etti

Uzaklaştırma kararı verilen koca, eşini uyurken bıçaklayıp intihar etti

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Çanakçı Giresun Haberler

500

Yorumlar (30)

Levent:

Yasalar eşler arasındaki anlaşmazlıkları çözmek yerine daha çok çözümsuzlüge itiyor.Ben bunu yaşıyorum.Bence bu sondan yasalar sorumlu. .

13
3
yanıtYanıtla
TANER:

Ufak bir tartışmada bile kadın üfürükten bir bahaneyle polisi arıyor, darp raporu için koluna da bir tırnak geçirip sıkıp kızartıyor. ondan sonra evde olmasan bile polisi birkaç saat sonra kapıda görüp şok oluyorsun, sonrada hiç delile şahide bakmadan ifade, uzaklaştırma, aylarca çocuğunu görememe, kadının kirasını öde, futaraları öde, aidatı öde. . . . Oh ne ala memleket.

9
5
yanıtYanıtla
FEMİNİST:

SİZE GÖRE HER ŞEY UFAK TARTIŞMA DEMEK Kİ CİDDİ BİR SORUN VAR KENDİNİ TIRNAKLAYAN GÖRMEDİM HİÇ

yanıt0
yanıt4
TANER:

Bu gözler ve çocuklarım maalesef neler gördü. Sırtımdan kaç kere vurdu. Yaşamayan bilmez.

yanıt0
yanıt0
DOĞRUCU:

istanbul sözleşmesini getirenler bu insanların vebal sizlere yeter TÜRK Aile yapısının altına dinamit koydunuz yazıklar olsun her iki cihanda sürüm sürüm sürünürsünüz İNŞALLAH

11
2
yanıtYanıtla
SELDA:

İşin en üzücü tarafı da bu ki kocaya ayar vermeye ya da eski kocadan öç almaya çalışan kalabalık kadın güruhunun içinde, gerçek şiddete maruz kalan kadınların sesi kayboluyor. Onlar şiddet görmeye, devam ediyorlar.

12
1
yanıtYanıtla
MELEK:

Şiddetin cinsiyeti yoktur sadece güce göre şekli değişir. Cani erkekler de vardır cani kadınlar da vardır. Biri silahla öldürür diğeri zehirle.

12
0
yanıtYanıtla
SÜMBÜLLÜ:

İstanbul Sözleşmesini avukatların savunmasını anlamak da kolay. Ceplerine çok iyi paralar giriyor. Sonuçları görüldüğü halde hükumetin neden hâlâ sözleşmeyi fesh etmediğini anlamıyoruz. Sözleşme sonrası artan cinayetler üzerinden bir açıklama yapsalar da sebebini biz de anlasak.

11
1
yanıtYanıtla
SÜMBÜLLÜ:

Eğer psikolojik şiddete ceza olacaksa bu kadınlar için de olmalıdır. Erkek için şiddet sayılan davranışları kadınlar, kocaların çok rahat yapıyorlar. O zaman kadınlar da kocalarına bağırdıklarında, kocasının gittiği geldiği yerlere karıştığında, erkeğin ailesi ile görüşmesinde problem çıkardığında kadınlara da evden uzaklaştırılma cezası verilsin.

5
3
yanıtYanıtla
AYŞENUR:

Kaç kadın kocasına bağırdığı ya da sert davrandığı zaman kocasının bir telefonla onu evinden attırıp çocuklarından uzaklaştırmasını kendisi için ve kadınlar adına kabul eder. Müslümanlığın ölçüsü kendin için istemediğini başkası için de istememektir.

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title