Haberler

Elazığ'da okulda bıçaklı kavga: Bir öğrenci yaralandı

Güncelleme:

Elazığ'da iki öğrenci arasında daha önceden çıkan tartışma okulda bıçaklı kavgaya dönüşürken, bir öğrenci meyve bıçağı ile yaralandı. Olay, merkeze bağlı Kırklar Mahallesi'nde bulunan Seyda Molla Bahri İmam Hatip Ortaokulu'nda meydana geldi.

Elazığ'da iki öğrenci arasında daha önceden çıkan tartışma okulda bıçaklı kavgaya dönüşürken, bir öğrenci meyve bıçağı ile yaralandı.

Olay, merkeze bağlı Kırklar Mahallesi'nde bulunan Seyda Molla Bahri İmam Hatip Ortaokulu'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, daha önceden aralarında tartışma yaşanan 8'inci sınıf öğrencileri Y.A. ve M.P.K. okul içerisinde yeniden tartıştı. Tartışmanın büyümesiyle M.P.K., evden getirdiği meyve bıçağı ile Y.A.'yı bıçakladı. Sınıftaki öğrencilerin haber etmesi üzerine öğretmenler, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Yaralı öğrenci, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından ambulansla Fethi Sekin Şehir Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Arkadaşını yaralayan öğrenci ise İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. - ELAZIĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Elazığ Kavga 3.Sayfa Eğitim Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title