Haberler

Bursa'da tekstil fabrikasında yangın çıktı

Güncelleme:

Bursa'nın Kestel ilçesindeki Barakfakih Organize Sanayi Bölgesinde bulunan bir tekstil fabrikasında çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor. Fabrika çalışanları tahliye edildi ve yangın söndürme çalışmaları devam ediyor.

Bursa'da tekstil fabrikasında büyük yangın

Barakfakih OSB'deki bir tekstil fabrikasında başlayan yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor

BURSA - Bursa'nın Kestel ilçesindeki Barakfakih Organize Sanayi Bölgesinde bulunan bir tekstil fabrikasında çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor.

Edinilen bilgiye göre, Barakfakih OSB üzerinde bulunan tekstil fabrikasında henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. Dumanlar tüm fabrikayı sarınca çalışanlar tarafından fabrika tahliye edildi. Gökyüzüne yayılan dumanlar ilçenin çeşitli bölgelerinden de görüldü. İhbar üzerine bölgeye Kestel, Gürsu ve Yıldırım ilçeleri başta olmak üzere Büyükşehir Belediyesi İtfaiye daire başkanlığı tarafından çok sayıda tanker ve ekip gönderildi. Yağan sağanak yağmuru da arkasına alan ekipler yangını bir an önce söndürebilmek için çalışmalara başladı.

Olayla ilk belirlemelere göre ölen yada yaralanan bir vatandaşın olmadığı dumandan etkilenenlerin olay yerindeki 112 ekipleri tarafından tedavilerinin yapıldığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İtfaiye Kestel Bursa İtfaiye 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title