Haberler

Burdur'da İş Yerinin Reklam Afişi Parçalandı

Güncelleme:

Burdur'un Gölhisar ilçesinde gece vakti sokakta geçen 3 şahıs, bir iş yerinin reklam afişini parçalayarak yollarına devam etti. Güvenlik kameralarına yansıyan olayda, iş yeri sahibi şikayetçi oldu.

Burdur'un Gölhisar ilçesinde gece vakti ellerinde bıçak ile sokakta geçen 3 şahıs, keyif için bir iş yerinin reklam afişini parçalayıp yollarına devam etti ama o anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Burdur'un Gölhisar ilçesinde Ziraat Mühendisliği yapan Musa Çelikbaş (30), sabah Çeşme Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan iş yerine geldiğinde iş yerine ait reklam afişinin parçalandığını gördü. Afişin nasıl bu hale geldiğini görmek için güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen Çelikbaş, gördükleri karşısında neye uğradığını şaşırdı. Çelikbaş kayıtlarda; gece saatlerinde yoldan geçen kimliği belirsiz 3 şahıstan birinin reklam afişine yumruk sallarken, arkasından gelen bir başka şahsın ise elinde bulunan kama tarzı bir bıçak ile afişi parçaladığı, daha sonra yoluna devam ettiği ve bir anda arkasına dönerek en arkadan yürüyen arkadaşına bıçağı gösterdiği anlar ile karşılaştı.

Görüntüleri izledikten sonra polis ekiplerini arayan Musa Çelikbaş, olayı gerçekleştiren şahıslardan şikayetçi oldu. Konu hakkında açıklama yapan iş yeri sahibi Musa Çelikbaş, "İş yerimin önünde reklam amacıyla koyduğumuz bir reklam afişimiz var. Sabah geldiğimde bu afişin parçalanmış olduğunu gördüm. Acaba biri geçerken mi çarptı diye merak edip kamera kayıtlarını inceledim. Kamerada 3 gencin ellerinde büyük bir bıçak ile afişe düşman gibi saldırdığını gördüm. Amaçlarının ne olduğunu bilmiyorum ama pek sağlıklı görünmüyorlardı. Bu olayı gerekli güvenlik güçlerine bildirerek şikayetçi oldum. Yapılması gereken işlemleri yapacaklar. Gençlerin buralı olduklarını düşünmüyorum. Muhtemelen dışarıdan gelen gençlerimiz olduğunu düşünüyorum. Gecenin bir saatinde ellerinde bıçak ile sokaklarda gezmeleri hoş bir olay değil. O saatte çoluğumuz çocuğumuz da sokaklarda oluyor, afiş yerine onlara da saldırabilirlerdi. Ben bu davranışı gençlere yakıştıramadım" dedi.

Polis ekipleri olayı gerçekleştiren şahısları yakalamak için çalışma başlattı. - BURDUR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Gölhisar Burdur Güvenlik Güvenlik Kamerası Suç 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title