Haberler

Ankara Valisi Ercan Topaca'dan, Öldürülen Küçük Eylül'le İlgili Açıklama: Boğarak Öldürmüşler

Güncelleme:

Eylül Yağlıkara'nın cenaze merasimi sonrası konuşan Ankara Valisi Ercan Topaca, küçük kızın katil tarafından boğulduğunu söyledi.

Ankara Valisi Ercan Topaca, Ankara Polatlı'da öldürülen ve cesedi 7 gün sonra bulunan Eylül Yağlıkara ile ilgili açıklama yaptı. Cinayetle ilgili ilk kez ortaya çıkan detayları açıklayan Topaca şöyle konuştu: Fail belli. Bu işlemler hukuken belli bir gizlilik içerisinde de yürüyor. Soruşturmayı etkilememesi açısından çok detaya girmiyoruz.

1 KİŞİ TUTUKLU, 4 KİŞİ GÖZALTINDA

Şu anda 1 tutuklu ve 4 gözaltı var. Başka görgü tanıkları çıkabilir. Savcılık onların da ifadesini aldıktan sonra iddianameyi mahkemeye gönderecektir. Bu işin takipçisi olacağız. Herkes bu canice olayın etkisi içerisinde. Bütün vatandaşlarımızın devletimize güvenmelerini, bu faillerin en ağır şekilde cezalandırılacağını ve hukuk nezninde gerekenin yapılacağını ifade etmek istiyorum.

Şu an tutuklu cezaevinde biliyorsunuz. O adli bir kısmıdır. Deliller toplanacaktır. İlerki sorgulamada daha teknik ve somut deliller ortaya çıktıktan sonra onlar sorulacaktır. Daha o aşamaya gelmiş değiliz.

İlişkili olduğunu düşündüğümüz kişiler var ama hukuken kesin bir delil olmadığı için şu suçlu bu suçlu demek istemiyorum.

BOĞULARAK ÖLDÜRÜLDÜĞÜNÜ TAHMİN EDİYORUZ

Boğarak öldürülme ihtimalinin yüksek olduğunu düşünüyoruz. Çok acı bir şekilde. Tıbbi işlemler yapılmadan kesin olduğunu söylemek imkansız. Cinsel istismar konusunda ise adli tıp ve otopsi sonucunu beklemek lazım. O konuda şu an bir bulgu yok.

KATİL ZANLISININ KİŞİLİK BOZUKLUĞU OLABİLİR

Bavuldur, başka şahıslardır. Kamuoyuna asılsız bilgilerin yayılmasını tasnif etmiyoruz. Bunlara itibar edilmemesini de rica ediyoruz.

Zanlı ile ailenin aynı köyde aynı komuşuluk ilişkileri var. İş de vermiş olabilir. Arada bir husumet kavga yok. Nedeni kişilik bozukluğu olabilir. Şu an bizim tespit ettiğimiz bir husus yok.

Kaynak: Haberler.Com / 3. Sayfa

Ercan Topaca Ankara Eylül 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (56)

HALK..:

Suç kesinleşince İDAM şart. Böyle bir kanun Hükmete en az 3 seçim kazandırır. 15 Temmuzdan sonra verilen sözler var. Duyurulur. ..

39
0
yanıtYanıtla
Dz:

Bunların cezasını halk verse inanın ki çocuk istismarının kökü kurur

35
1
yanıtYanıtla
yıldız:

idamı getirin idamı. şu ülkede bedelli kadar istenemedi idam. ey vekiller ey meclis duyun sesimizi getirin idamı artık allah aşkına

33
0
yanıtYanıtla
ŞEREFSİZLERE ÖLÜM:

BÖYLE ŞEREFSİZLERİ CEZA EVİNE KOYUP BESİLİ HAYVAN YAPMANIN ALEMİ YOK İDAM EDİN İDAM. YETER ARTIK DAHA KAÇ ÇOCUK TOPRAK ALTINA GİRECEK. O ŞEREFSİZİN EVLADINI BANA VERSİNLER İBRETİ ALEME NE YAPACAM ONA. O ZAMAN BU ADİ YARATIKLARIN KÖKÜ KURUYACAK

27
0
yanıtYanıtla
Mustafa mutlu:

İdam istiyoz yeter artik

22
0
yanıtYanıtla
Sahin:

Saglikli bir nasil yetistirmedigimizden dolayi Millet olarak cok agir bedeller ödüyoruz. Allah ailesine sabirlar versin.

20
0
yanıtYanıtla
.....:

Cinsel istismar araştırılıyo olabilir.ama sanmayınki olmasa bile bu millet bunun hesabını sormayacak küçücük bir çocuk melek yitip gitti o aile nasıl bir gelecek ümit ediyodu evladı için bu ülkeye bu sapkın pislikler için idam gelmediği sürece bu devam edecek.o şerefsizi asın bakayım o sabiyi gömdüğü elektirik direğine verin elektiriği gebertin bakın daha analar babalar ağlıyomu görün

19
0
yanıtYanıtla
Birisi:

İstediğiniz kadar konuşun, feryat ve figan edin. Adalet dedik, Demokrasi dedik, Hukuk''un Üstünlüğü dedik ancak bunu elinin tersi ile itti bu millet. Tecavüz ve Tacizin nedenini ''ama o da onu giymeseydi'', ''ama o da o saatte orada bulunmasaydı'' gibi kurbanda arayan ve kurbanı suçlayan zihniyet hakim olduğu sürece bu tür suçlar artarak devam edecektir. Bu suçları meşrulaştıran bir zihniyet var maalesef. . . Oysa herkes Adalet diyebilseydi. . .

11
7
yanıtYanıtla
Mehmet ali:

Böyle cinsel olaylarda ceza evine atip beslicekleri ne idam gelsin iberetlik olur asip erkeklik organını kesip ağzina katıp meydanda bırakacan ki ibretlik olur ve emin olun birdaha kimse böyle şeyler yapmaya kalkışamaz...

17
0
yanıtYanıtla
Kenan:

Asın serefsizi

17
0
yanıtYanıtla
Tüm 56 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title