Haberler

Ankara'da Kaçak Tütün Operasyonu: 1 Milyon 200 Bin Lira Değerinde Ürün Ele Geçirildi

Güncelleme:

Ankara İl Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen operasyonda, piyasa değeri 1 milyon 200 bin lira olan kaçak tütün ürünleri ele geçirildi. Polatlı ilçesinde yapılan operasyonda 6 şüpheli şahsın kaçak tütün ürünlerini satışa sunacağı bilgisine ulaşıldı. Operasyonda çok sayıda boş ve dolu makaron, sigara, tabanca ve fişek ele geçirildi.

Ankara İl Jandarma Komutanlığınca düzenlenen operasyonda piyasa değeri 1 milyon 200 bin lira olan kaçak tütün ürünü ele geçirildi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü tarafından yapılan uzun süreli takip sonucunda Polatlı ilçesinde 6 şüpheli şahsın kaçak tütün ürünlerini satışa sunacağı bilgisine ulaşıldı. KOM Şube Müdürlüğü ve Polatlı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından 6 Mart günü yapılan operasyonda; 1 milyon 700 bin adet boş makaron, 10 bin 880 paket dolu makaron, 100 paket sigara, 1 adet 7.65 mm tabanca ve şarjörü, 31 adet 7,65 mm çapında tabanca fişeği ele geçirildi. Ele geçen malzemelere el konularak, 6 şahıs hakkında adli işlemlere başlanıldı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Makaron Polatlı Ankara Güvenlik Suç Operasyon Kaçakçılık 3.Sayfa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title