Haberler

Ankara'da darp edilerek öldürülen şahıs toprağa gömülü halde bulundu

Güncelleme:

Ankara'nın Polatlı ilçesinde bir çobanın, bir kişinin darp edilerek sürüklendiği ihbarı üzerine ekipler harekete geçti. Olay yerine gelip kan izlerinin bittiği noktada kazı yapan jandarma, 60 yaşındaki bir erkeğin toprağa gömülü halde cansız bedenini buldu. Olayla ilgili bir şüpheli gözaltına alındı.

Ankara'da darp edilerek öldürülen şahıs, toprağa gömülü halde bulundu. Cinayetle ilgili 1 kişi gözaltına alındı.

ÇOBAN, OLAN BİTENİ GÖRDÜ

Edinilen bilgiye göre, Polatlı ilçesine bağlı Gedikli Mahallesi'nde bir çoban 112'yi arayarak, Tümülüs mevkisinde bir kişinin darp edilerek sürüklendiğini gördüğünü ihbar etti. Bunun üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

CESEDİ TOPRAĞA GÖMÜLÜ HALDE BULUNDU

Kan izlerinin bittiği noktada kazı yapan ekipler, bir erkeğin toprağa gömülü cesedine ulaştı. Bölgeye gelen olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından bulunan cesedin 60 yaşındaki Hasan G.'ye ait olduğu belirlendi.

1 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA

Soruşturma kapsamında diğer görgü tanıklarının ifadesine başvuran jandarma ekipleri, cinayet şüphelisi M.Ü.'yü gözaltına aldı. Hasan G.'nin cesedi, otopsi yapılmak üzere Ankara Tıp Kurumu'na gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Jandarma Polatlı Ankara 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title