Haberler

Polisler ceza yazarken telefona sarıldı: Bir ekip alabilir miyiz buraya?

Güncelleme:

Aksaray'da ekiplerin yaptığı denetim sırasında alkollü yakalanan sürücü, kendisini görüntüleyen basın mensuplarından rahatsız olunca 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak şikayetçi olmak istedi. Alkollü sürücü, telefondaki polis memuruna "Ben şikayetçi olmak istiyorum bir ekip alabilir miyiz buraya?" dedi.

Aksaray'da yeni yılın ilk dakikalarında alkollü araç kullanırken polise yakalanan sürücü, yanındaki polis memurlarını bırakarak telefonla polisi arayıp kendini görüntüleyen basın mensubunu şikayet etti.

Olay yeni yılın ilk dakikalarında Ebulfeyz Elçibey Caddesi üzerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, yeni yıl denetimindeki polis ekipleri tüm camları yazıyla kaplanmış 68 ACA 897 plakalı otomobilden şüphelenerek durdurdu. Ehliyet ve ruhsat kontrolünden geçirilen sürücünün alkollü olabileceğinden şüphelenen ekipler Muhammed Ali Ö. (25) isimli sürücüye alkol testi yaptı. Alkol metreye üfleyen sürücünün 1.30 promil alkollü olduğu tespit edildi.

Alkollü sürücü, kendini görüntüleyen basın mensubunu şikayet etti

Polis ekipleri sürücüye alkollü araç kullanmaktan 2024 yılının yeni ceza miktarı olan 6 bin 436 TL, görüşü engelleyecek şekilde araca yazı yazmaktan ise bin 506 TL olmak üzere toplam 7 bin 942 TL para cezası kesti. Araç sürücünün yakınlarına teslim edilirken sürücünün ehliyetine 6 ay süreyle el konuldu.

Alkollü sürücü, kendini görüntüleyen basın mensubunu şikayet etti

"BİR EKİP ALABİLİR MİYİZ BURAYA?"

Ceza işlemi uygulandığı sırada kendini görüntüleyen basın mensubunu fark eden alkollü sürücü görüntülenmekten rahatsız olurken, yanındaki polis ekiplerini bırakarak telefonla 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak şikayetçi olmak istediğini belirtip olay yerine ekip istedi. Telefondaki polis memuruna, "Ebulfeyz Elçibey Caddesi ben alkollü araç kullandığım için biri benim videomu çekiyor. Ben şikayetçi olmak istiyorum bir ekip alabilir miyiz buraya" diyen alkollü sürücü polis memurunun "Görüntüyü çeken gazeteci mi vatandaş mı?" sorusuna ise "Hayır, normal bir vatandaş, arkadaş videomu çekiyor o yüzden. Şikayetçi olacağım abi ben, öyle bir dava yok" diye cevap verdi.

Alkollü sürücü, kendini görüntüleyen basın mensubunu şikayet etti

POLİS MERKEZİNE GÖTÜRÜLDÜ

Ceza işleminin ardından Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'nde sağlık kontrolünden geçirilen alkollü sürücü ifadesi alınmak üzere Aksaray Polis Merkezine götürüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Aksaray Güvenlik Ceza Trafik 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (19)

erman genç :

Şaşırmadım Klasik 45 gram aklı olan bir şahinci işte,, Evlerden uzak yarabbim

464
20
yanıtYanıtla
mehmet:

AMİNNN

yanıt186
yanıt3
Bordo Bere:

HEM SUCLU HEM GÜCLÜ DEDIKLERI BU ZIRTO OLMALI

388
20
yanıtYanıtla
Ümit Çevik:

;):):):):):)

yanıt1
yanıt0
mahalle sakini:

Litvanya'da alkollü araç kullanan şahısların araçlarına devlet el koyuyor. Aynı uygulama bize de getirilmeli. Amerika'da tutuklanıyorsun cinayete teşebbüsten hakkında dava açılıyor bizde hiçbir cezası yok parasını öde birine çarpıp öldür sarhoştum hatırlamıyorum dersin 2 sene bile yatmazsın dışardasın.

298
3
yanıtYanıtla
Nidhogg Nors:

tofaşçı max. zeka

241
11
yanıtYanıtla
mahmut:

kibar sarhoş. kamuya açık alanda toplumu ilgilendiren bir suç işliyorsun gazeteci de bağırta bağırta çeker

195
12
yanıtYanıtla
Deniz:

Iyi bir sopa

148
6
yanıtYanıtla
O Z:

Bu adam özgürcü takılanlarla aynı kafadan. Tek eksiği lüks marka araç değilde tofaş sahibi olması. Bu kamerada Türkiye'deki seviyenin nerelerde olduğunu kanıtlıyor. Ne gibi bir haber değeri var bu rutin alkol kontrolünde ki oraya basın kamera ekibi yollamışsın. Adam kendisini kayda alanlardan rahatsız olduğunu belirtiyor, ama kendini basın sanan kamera ve ekibi buna anlayış göstermiyor ..... Allah akıl fikir versin bu millete.

80
24
yanıtYanıtla
Ali Çelik:

Polis hiç zorlanmadan arındırılmış Bir şekilde ailesine teslim etmiş polisimizi tebrik ediyorum

67
2
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title