Haberler

17 Yaşındaki IŞİD Militanı, Amerika'ya ve Avustralya'ya Meydan Okudu

Güncelleme:

17 yaşındaki Avustralyalı IŞİD militanı, "IŞİD bayrağını Buckingham Sarayı'nda ve Beyaz Saray'da dalgalandırana kadar durmayacağız" dedi.

IŞİD'in, sosyal medya hesabında yayınlanan son videoda 17 yaşındaki Avustralyalı bir militan, "IŞİD bayrağını Buckingham Sarayı'nda ve Beyaz Saray'da dalgalandırana kadar durmayacağız" dedi.

"BAYRAĞIMIZI HER KARA PARÇASINDA DALGALANDIRINCAYA KADAR"

Kendini "Ebu Halil" olarak tanıtan Avustralyalı Abdullah Elmir yaptığı konuşmada Avustralya ve ABD'ye gözdağı vererek, "IŞİD bayrağını Beyaz Saray'da ve Buckingham Sarayı'nda dalgalandırana kadar durmayacağız" dedi. Konuşmasında tehditler savuran ve Obama ile Avustralya Başbakanı Tony Abbott'a seslenen Elmir, "Topraklarınızı ele geçirip bayrağımızı her kara parçasında dalgalandırana kadar durmayacağız" dedi.

AİLESİ OĞULLARININ KURTARILMASINI İSTİYOR

Görüntülerin yayınlanması sonrası açıklamalarda bulunan Elmir'in ailesi ise oğullarının beyninin yıkandığını ve aptalca hareketlerde bulunduğunu belirterek Elmir'in kurtarılmasını istedi. Elmir'in arkadaşları ise 17 yaşındaki gencin Türkiye sınırı yakınlarında bulunan Suriye ya da Irak topraklarında bulunduğunu ifade etti.

Avustralya, bu ayın başlarında IŞİD mevzilerini vurmak için ABD öncülüğünde kurulan koalisyona katılmıştı.


Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Buckingham Sarayı Beyaz Saray Avustralya Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (50)

ERZM25:

ALLAH (CC) YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN. . . . . NİYETİNİZ SAMİMİ OLARAK ALLAH DAVASI İSE. . . .

13
22
yanıtYanıtla
ne mutlu türküm diyene:

hey aslan

15
15
yanıtYanıtla
BY...:

he he. . :)) çatlak. . . yakında eşek cennetini boyladığının haberi gelir. . . pislikler. . . . başka pislikler seni gebertene kadar. . . .

17
12
yanıtYanıtla
NEVŞEHİRLİ:

sizi seviyorum

11
18
yanıtYanıtla
zaza:

bu isitli bebe ne diyor hahaahahahahahahaahhah

23
4
yanıtYanıtla
teoman:

sizin sonunuz Osama bin Ladin gibi olacak kus beyinli yaratik

8
19
yanıtYanıtla
erol sever:

zavallı çocuk sen öldün haberin yok kimi öldürüyorsun din kardeşini sana engel olmaya çalışan kim karşı din tabiki bu durumda öldürükleriniz kadar öleceksiniz mezaeınız bile olmayacak bile bile lades

24
2
yanıtYanıtla
MİNAREYE KILIF GEREK TÜRKİYEM:

PKK VS DİĞER ÖRGÜT ELEMANLARIDA AYNI KAFADA. . . GAZI ALAN DÜNYAYI KURTARACAĞINI SANIYOR

6
19
yanıtYanıtla
yorum:

dıgaya bak dıgaya birtane tokat at dört takla dönsün

9
16
yanıtYanıtla
cesaretin yeter:

valla helal olsun k. kore ve rusya hemen desteklemeli

5
19
yanıtYanıtla
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title