Haberler

Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, anne oldu

Güncelleme:

Geçtiğimiz haftalarda nikah masasına oturan başarılı oyuncu Gonca Vuslateri, ilk bebeğini kucağına aldı. Oyuncu kızına Asya adını verdi.

Rol aldığı dizilerdeki başarısıyla adından söz ettiren Gonca Vuslateri, mart ayında uzun süredir sır gibi sakladığı sevgilisi Levent ile nikah masasına oturdu. Bebek heyecanı yaşayan çift, dün kızlarına kavuştu.

İstanbul'daki özel bir hastanede sezaryen doğum yapan Gonca Vuslateri, kızına Asya adını verdi. Vuslateri'nin hastanede ziyaret eden oyuncu Başak Sayan, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "Asya bebek hoş geldin… Ne çok bekledik seni" ifadesini kullandı.

Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, anne oldu

1 AY ÖNCE EVLENMİŞLERDİ

Mart ayında Beşiktaş Evlendirme Dairesi'nde Levent Bey ile nikah masasına oturan Gonca Vuslateri, yaşadığı duyguları şöyle anlatmıştı: "Evet. Memlekette büyük bir sorundu bu biliyorsunuz. Herkes için değil elbet. Onlar tüm süreci benimle yaşayan canım ciğerlerim. Dostu, düşmanı gördüğümüz çok şükür bir kıymetli sürecin daha sonuna geldik. Başka gündemi olamayan herkes için biraz yaralara su serptiyse ne mutlu. En çok kadınların, sakın karıştırılmasın 'kadınların' linç yağmuruna tuttuğu şu merama şifa olabildiysem ne mutlu."

Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, anne oldu

"KARNIM BURNUMDA HALİMLE BUNU DA HALLETTİK"

"Biz zaten evliydik. Çocuğumuz için bunu resmileştirdik. Ben zar zor yürüyerek karnım burnumda bir şekilde bu işi de hallettik. Parti is over yani. Sessizce dağılabiliriz. Başka gündemlerde görüşmek üzere. Ve benim biricik Monem, sana aşık olduğumu anladığım anı hatırlıyorum da. Bir gece yarısı felaket tartışmışız, yer gök inliyor. Hızlı hızlı yürüyordum kaldırımda. Kendiliğinden yavaşlayıp, yorulduğunda bedenim, olduğum yerde kalakalmıştım. Kendimi aşka direnirken bulmuştum. Beynimin içinde öğretilenlerden koca bir balon.. 'Aşk diye bir şey yok' sesi. Kimseyle ömür boyu yaşamak ve yaşlanmak istememek hepsi.

Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, anne oldu

"İYİ Kİ DENK GELDİK VE BAŞIM LEVENT'İN OMZUNA DÜŞTÜ"

Birbirimizin hislerine teslim oluşumuzun ve hayat hikayemizin merakla nereye akacağını izlemeye koyulduğumuz resmi olarak ilk gün, bir iki haftaya ilk yıl. İyi ki o akşam buluşup dertleştik Derya Şensoy, Celal Can Algül. İyi ki yan masaya dostlarınız geldi ve birleşti masalar. İyi ki sohbete doyum olmadı ve başım Levent'in omuzuna düştü. Darısı sevenlerin başına. Diyeyim bari. O zaman dans."

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Gonca Vuslateri Ünlüler Magazin Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (5)

Murat Topcu:

Çok mühim bir haber.öğrendiğimiz iyi oldu.??????????

45
4
yanıtYanıtla
alp lohn greene:

Sonunda anne oldu demek çok merak ediyorduk ne zaman olacak diye. Bize ne kardeşim olduysa haber niteliği taşıyor mu şimdi bu,saçma sapan haberleri koyuyorsunuz bu mecraya.

25
5
yanıtYanıtla
ASar Gnc:

umarim terbiyeli, ahlakli, efendi bi cocuk yetistirir. bu kadini seviyordum , taki sarkmis göbegini acip sacma sapan dansini tüm dünyaya gösterene kadar. umarim bu saatten sonra yasina göre davranir.

19
1
yanıtYanıtla
ATA null:

Allah analı babalı ve sağlıklı bir şekilde büyütsün ve mutlu bir ömür nasip etsin

19
1
yanıtYanıtla
Düşünenadam:

Ben de bugün işe gittim. Fazladan mesai ve hakkımı vermediler ama olsun Gonca doğurmuş ne önemi var.

6
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title