Haberler

Tanrıverdi Kula'da Partililerle Buluştu

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, "Sayın Başbakanımızın Cumhurbaşkanı olması yüzde 55’leri, yüzde 53’leri gösteriyor olsa da ben inanıyorum ki Cumhurbaşkanlığı seçimini en az yüzde 60-65 arası bir oy oranıyla inşallah tamamlamış olacağız" dedi.

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, "Sayın Başbakanımızın Cumhurbaşkanı olması yüzde 55'leri, yüzde 53'leri gösteriyor olsa da ben inanıyorum ki Cumhurbaşkanlığı seçimini en az yüzde 60-65 arası bir oy oranıyla inşallah tamamlamış olacağız" dedi.

Tanrıverdi, Manisa'nın Kula ilçesinde partililerle bir araya geldi. İlçe teşkilat binasında AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri ve çok sayıda partili tarafından karşılanan Tanrıverdi, geçen hafta AK Parti Kula ilçe başkanlığına atanan Ahmet Palabıyık'ı tebrik ederek başarılar diledi. Burada bir konuşma yapan Tanrıverdi, şunları söyledi: "30 Mart'ı geride bıraktık ama tabiki kederli bıraktık. Doğrusu hem Kula adına hem Manisa'mız adına başarılı olamadığımız için Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a karşı bir mahcubiyetimiz var. 30 Mart'ı geride bırakırken, 30 Mart'ı unutmadan ve o günkü pozisyonu hafızamızdan çıkarmadan çalışmaları sürdürüp şimdi 10 Ağustos'ta mahcubiyetimizi ortadan kaldıracak bir başarı ile inşallah sandıklardan galip çıkacağız."

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı Cumhurbaşkanı seçeceklerini anlatan Tanrıverdi, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu noktada Kula'dan dilediğimiz 30 Mart eksikliğini gidermesidir. Açığını kapatmasıdır. 10 Ağustos'a 1 ay süre var. Yoğun bir istişare sonucu Başbakanımız Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı adayı olmasını kararlaştırdık. 1 Temmuz'da da ilan ettik. Tanıtım toplantısının dizaynında kendine güveninden ve orada Türkiye'nin her köşesinden gelmiş insanların ortak kararı olarak en azından 5-0 önde başlamış oldu. İnşallah bu önde başlayışı yapacağımız çalışmalar sonrası çok daha ilerilere götürmüş olacağız. Her ne kadar anketler Sayın Başbakanımızın Cumhurbaşkanı olması için yüzde 55'leri, yüzde 53'leri gösteriyor olsa da ben inanıyorum ki Cumhurbaşkanlığı seçimini en az yüzde 60-65 arası bir oy oranıyla tamamlamış olacağız."

"BELEDİYE BAŞKANI SEÇİLMİŞ DAHA İŞE BAŞLAMADAN 1 AYDIR MANİSA'DA YOK"

Sandıkların kazasının olmadığını belirten Tanrıverdi, konuşmasına şöyle devam etti: "Sandık açıldığı zaman, keşke bu hafta bir daha seçim olsa da hatamızı telafi etsek diyemeyiz. Tıpkı 30 Mart sonrası Kulalı vatandaşlar belediye başkanlarından şikayete başlamışlarsa bunun kazası yoktur. İyi düşünerek oyumuzu vereceğiz. Belediye başkanı seçilmiş daha işe başlamadan 1 aydır Manisa'da yok. Türkiye'de de yok. Yurt dışına gitmiş. Amerika'da geziyor. Bir aydır, daha yeni kurulmuş bir büyükşehir belediyesinde belediye başkanı seçimden hemen sonra 1 ay Amerika'ya gidiyorsa o zaman bu memleket sahipsiz kalmış demektir. Ama biz her ne kadar belediye başkanlığı görevinde değilsek de milletvekiliyiz. Dolayısıyla bu memleketin sahibiyiz. Bu memlekette bir zarar olmasın, bir boşluk olmasın, bir eksiklik olmasın diye yine elimizden gelen gayreti gösteririz. Bu konular da biz üzerimize düşen görevi yerine getiririz. Bizden beklenen ne ise kapımız çalınırsa bir dilek ve istekte bulunulursa elinden tutar yardım ederiz. Yeter ki memleket geri gitmesin. İnsanlar hata yapabilir ama insanlar hata yaptı diye de ne olursa olsun benden sonrası tufan düşünemeyiz. Yine kucaklarız. Çünkü bu insanlar bizim insanlarımız. Bu anlamda Kula için yapılacak çok şey var."

"KULA İÇİN ÇALIŞACAĞIZ"

AK Parti Kula İlçe Başkanlığına atanan Ahmet Palabıyık da yeni yönetimle Kula'nın tamamını kucaklayacaklarını söyledi. Genç dinamik heyetle Kula'nın sorunlarına çare olabilecek bir yapı oluşturmak amacında olduklarını anlatan Palabıyık, sözlerini şöyle sürdürdü: "Tabi bunların dışında hemen önümüzde bir Cumhurbaşkanlığı seçimi var. Binlerce yıldır devlet kurma geleneğine sahip Türk milleti ilk defa kendi Cumhurbaşkanını kendisi seçmek gibi bir fırsatı önüne koyuyor. Bu anlamda AK Parti ailesi olarak bize de çok ciddi görev düşüyor. 30 Mart'ta çok hoş bir sonuç alamadık Kula'da hem bunun telafisi noktasında hem de partimize yakışır bir netice almak için el ele kol kola geçmişe takılı kalmadan geleceğe bakarak hatalarımızdan ders çıkararak, kırmadan dökmeden çalışmalara bir an önce başlayacağız inşallah." - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Hüseyin Tanrıverdi Ak Parti Kula Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title