Haberler

Trump'la ilişkiye giren cinsel içerikli film yıldızı, her şeyi bir bir anlattı

Güncelleme:

ABD'nin önceki dönem başkanı olarak görev alan Trump'la yasak ilişki yaşadığını ve 2016 başkanlık seçimleri öncesinde bu ilişki hakkında konuşmaması için kendisine sus payı ödendiğini iddia eden eski cinsel içerikli film yıldızı Stormy Daniels, hakim karşısına çıktı ve Trump ile cinsel ilişkilerini anlattı.

Amerika Birleşik Devletleri'nde nefesler kasım ayında düzenlenecek başkanlık seçimleri için tutulmuş durumda. Mevcut başkan Biden'a rakip olmaya hazırlanan Donald Trump, hakkında ortaya atılan iddialar ve devam eden mahkemeler ile gündemden bir türlü düşmüyor. Hakim karşısına çıkan müstehcen film oyuncusu Stormy Daniels, "Trump, benimle cinsel ilişkiye girmeden önce kızına benzediğimi söyledi. Ivanka gibi akıllı ve sarışın olduğumu söyleyip insanların onu hafife aldığını dile getirdi" dedi.

"KONUŞMAMASI İÇİN PARA ALDI" İDDİASI

New York'ta, Trump'ın yargılandığı mahkemede jüriye konuşan Daniels, 2016'da, başkanlık seçimleri öncesinde, kendisine eski Başkan'ın avukatı tarafından, "Aralarındaki ilişki hakkında konuşmaması için" ödeme yapıldığı iddialarının gündem olmasından hayatının olumsuz etkilendiğini söyledi. Daniels, söz konusu iddiaların duyulması sonrasında "Hiç olmadığı kadar" kamuoyunun gündeminde yer aldığını, bu konunun özel hayatının gizliliğini ortaya çıkardığını ifade etti.

Trump'la ilişkiye giren cinsel içerikli film yıldızı, her şeyi bir bir anlattı

"İLİŞKİYE GİRMEDEN ÖNCE KIZINA BENZEDİĞİMİ SÖYLEDİ"

Dün hakim karşısına çıkan Stormy Daniels, Trump ile ilişkisiyle ilgili birçok detayı paylaştı. 45 yaşındaki cinsel içerikli film yıldızının, Trump'ın şu an evli olduğu Melania Trump ile birlikte olduğu dönemde ilişkiye girdikleri iddia edilirken, "Trump, benimle cinsel ilişkiye girmeden önce kızına benzediğimi söyledi. Ivanka gibi akıllı ve sarışın olduğumu söyleyip insanların onu hafife aldığını dile getirdi" dedi.

Trump'la ilişkiye giren cinsel içerikli film yıldızı, her şeyi bir bir anlattıStormy Daniels (Solda) Ivanka Trump (Sağda)

"KAPAĞINDA YER ALDIĞI DERGİYLE ŞAPLAK ATTI"

Stormy Daniels, uzun bir aradan sonra ilk kez Trump ile de mahkemede karşı karşıya geldi. İkilinin bir golf turnuvası sırasında tanıştığı belirtilirken Trump'ın sık sık Daniels'a "çok zekisin" ve "çok akıllısın" gibi iltifatlarda bulunduğu da tutanaklarda yer aldı.

Trump'ın Daniels'ı daha sonra oteldeki süitine davet ettiği de kayıtlara geçti. Daniels, Trump'ın daha sonra süitte ipek pijamalarını giyerek kapağında pozunun olduğu Forbes dergisiyle poposuna "şaplak" attığını da söyledi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Donald Trump Hakim Dünya Güncel Haberler

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Düştükleri notu görmeniz lazım! Fenerbahçe'den Galatasaray'a maç sonu olay gönderme

Düştükleri notu görmeniz lazım! Fenerbahçe'den Galatasaray'a maç sonu olay gönderme

500

Yorumlar (14)

Yalçın Şen:

Trump in itibarını zedelemeye yönelik hareket milletin gozunden dusurmeye çalışıyorlar. biz bu oyunları ülkemizden iyi biliyoruz. trump başkan olamazsa eğer ABD nin dünya uzerindeki sömürü düzeni devam eder.

602
120
yanıtYanıtla
Senrey26:

bu trumph biden dan bile daha çok israili tutar.

yanıt0
yanıt0
Ferit Er:

ne haber yaaa zugurtun cenesi hesabi

488
5
yanıtYanıtla
DODOK DODOK:

Tramp Gardaş, korkayiler senden...

396
79
yanıtYanıtla
OğuzHaN Aktepe:

Başkan pompayı seviyor

408
21
yanıtYanıtla
Uzman Yorumcu:

onun pompasıyla balon bile şişmez..!

yanıt23
yanıt7
Halil Arin:

Lan yapıyorsun bari güzeline degseydi ??????

256
99
yanıtYanıtla
Mehmet Can Şenel:

He yaaaa....

yanıt18
yanıt2
JokerAllame:

İşi biliyor Kral :) kadın çok iyi :)

121
168
yanıtYanıtla
JokerAllame:

Kadınında hoşuna gitmiş rol kesiyor filmlerini izleyenler bilir işinde çok iyi kadın :)

62
71
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title