Haberler

Şarkıcı Kalben uyuşturucu operasyonunda gözaltına alındı

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Kalben Sağdıç, İstanbul'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda "Uyuşturucu veya uyarıcı maddeleri ruhsatsız veya ruhsata aykırı olarak imal, ithal veya ihraç etme" suçundan gözaltına alındı. Ünlü şarkıcının evine yapılan operasyonda 15 gram uyuşturucu madde, 2 bin Avro, 730 dolar ve 1500 lira bulundu.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Beyoğlu'nda şarkıcı Kalben Sağdıç'ın evine baskın yaptı. Ünlü şarkıcı, yapılan operasyonunda gözaltına alındı.

GÖZALTINA ALINDI

Operasyonda 3 parça halinde toplamda ağırlığı 15 gram gelen uyuşturucu skunk ele geçirildi. Evde 2 bin Avro, 730 dolar ve 1500 lirada bulunurken Kalben Sağdıç emniyet müdürlüğüne götürüldü. Şüpheli Kalben Sağdıç, "uyuşturucu veya uyarıcı maddeleri ruhsatsız veya ruhsata aykırı olarak imal, ithal veya ihraç etme" suçundan gözaltına alındı.

Şarkıcı Kalben uyuşturucu operasyonunda gözaltına alındı

KALBEN SAĞDIÇ KİMDİR?

Kalben Sağdıç, 17 Ocak 1986 yılında Hatay İskenderun'da dünyaya geldi. Müzik ile ilgilenmeye 8 yaşında annesinin aldığı klavye ile başlayan Kalben, ilk gitarına 14 yaşında sahip oldu. Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümünden 2007'de mezun oldu. Çeşitli alanlarda çalışmayı denedikten sonra 2008'de, aynı üniversitenin Grafik Tasarım Bölümünde, Medya ve Kültürel Çalışmalar üzerine yüksek lisans yapmaya başladı ve 2011'de mezun oldu. Universal Pictures bünyesinde marka müdürü olarak çalıştı. Sonrasında senaryo yazarlığı, editörlük, proje yöneticiliği, reklam yazarlığı, çevirmenlik gibi çeşitli işlerle meşgul oldu. Ankara'da ve İstanbul'da müzik yapmaya, konser vermeye başladı. 18 Ekim 2014'te Sofar Sounds kapsamında Galata'da bir evde sadece gitarıyla verdiği konserden yayınlanan 'Sadece' videosu kısa zamanda Sofar videoları arasında en çok izlenen oldu. Çıkardığı Lulu adlı çocuk romanı serisi sonrası müzik hayatına başladı. Aşk Kaç Beden Giyer? dizisinde temizlikçi rolünü canlandırdı. Sahne adını taşıyan ilk albümü Kalben, Şubat 2016'da Doğan Music Company etiketi ile çıktı. Kalben üçüncü stüdyo albümü Kalp Hanım'ı Garaj Müzik etiketiyle 20 Mart'ta tüm dijital müzik platformlarda yayımladı.

Şarkıcı Kalben uyuşturucu operasyonunda gözaltına alındı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü İstanbul Beyoğlu Kalben Magazin Haberler

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

500

Yorumlar (27)

İSKOÇYALI:

Türkiye nüfusunun yarısına yakını uyuşturucu madde kullanıyor artık sigara içer gibi içiyor millet uyuşturucuyu.

192
19
yanıtYanıtla
Sedat DOĞAN:

Millet yaşamak istemiyor ki hayat pahalılığından, ne kadar kredi çekip ödeyeceğimize, ne yiyip ne içeceğimize bile hükümet karar veriyor. Sigaraya zam alkole zam. İnsanlar 50 100 liraya sentetik maddeler bulup kullanıyor. Bugün bu haldeysek hep yönetimin eseri. Tekel rakısı tekel sigarası ile mutlu bir nesil vardı bundan 20 yıl önce .

yanıt62
yanıt78
VEFA:

KALBEN katılıyorum yazdıklarınıza. Kalben desteğimiz tamdır

yanıt1
yanıt1
Dfdff Dfdfdg:

çeşitli döviz bulundurmasıda sanki suçmuş gibi hissettirilmeye çalışılmış haberde içler acısı çeşitli döviz bulundurduğu için vatan haini ilan edilmemiş şükür :( :)

104
57
yanıtYanıtla
Yusuf Çakmak:

dövizi dolar sandı galiba garibim uyuşturucuya özendirici yazı ve pankartlar olabilir ona da döviz deniyor

yanıt46
yanıt47
okan:

2000 avro 730 dolar yazıyor haberde!!!

yanıt32
yanıt2
Dfdff Dfdfdg:

Yusuf çakmak haberi okuyup ondan sonra yaz dövizi dolar ve euro olarak nitelendirmiş hemen atmaca gibi :)

yanıt13
yanıt3
SadeceGerçekler:

Sen de sanki uyuşturucu maddeden gözaltına alınmasını değil de, haberde geçen döviz miktarlarına mı kafayı taktın:) Sanki suçu normalleştiriyormuş ya da döviz konusu uyuşturucudan daha ciddiymiş gibi bir algı yapıyorsun, bilmem farkında mısın? Ayrıca o dövizler uyuşturucu ticaretinde kullanılan paralarsa, pek tabiki el konularak, haber yapılır..

yanıt27
yanıt4
Aras Yılmaz:

Onu ondan dolayı paylaşmıyorlar uyuşturucu ticareti delili olarak kullanılıyor muhtemelen büyük çaplı bir örgütün küçük dağıtıcısı göz dağı veriliyor.

yanıt11
yanıt3
JokerAllame:

Önüne gelen sanatçı oluyor

42
10
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title