Haberler

Vali Altıparmak Akdağ Sanat Festivali'ne Katıldı

Güncelleme:

Erzurum'un Olur ilçesinde bu yıl 9'uncusu düzenlenen Akdağ Kültür ve Sanat Festivali bugün yapılan karakucak güreşleri ile sona erdi.

Erzurum'un Olur ilçesinde bu yıl 9'uncusu düzenlenen Akdağ Kültür ve Sanat Festivali bugün yapılan karakucak güreşleri ile sona erdi. Festivalin bu günkü konuğu ise Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak oldu. Olur programının öğleden sonraki bölümünde Akdağ Kültür ve Sanat Festivali'ne katılan Vali Altıparmak vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Olur ilçe merkezinden yaklaşık 11 Km. mesafedeki ormanlık alanda yapılan festivalde gerçekleştirilen karakucak güreşlerini ilgiyle izleyen Vali Altıparmak yarışmada 1. olan güreşçilere madalyalarını verdi. Şampiyon güreşçileri tebrik eden Vali Altıparmak: "Allah coşkunuzu daim etsin. Çok güzel bir coşku yaşıyorsunuz. Bu ormanların arasında, bu yükseltide güzel bir yerdesiniz. Bundan sonraki yıllarda dışarıda olan Olurluların buraya gelmesiyle bu festivalin bir hafta boyunca devam edeceğine inanıyorum. Olur'u tanıtmak sizin elinizde, bizlerde size gereken desteği vereceğiz" dedi.

Konuşmasının ardından Olur Belediye Başkanı Rüstem Polat tarafından Vali Altıparmak'a festivale katımlarından dolayı bir plaket takdim edildi. Festival alanında Olurlular ile öğlen yemeği yiyen Vali Altıparmak daha sonra tekrar Olur ilçesine hareket etti.

İlk gününde doğa gezisi ile başlayan festivalin ikinci gününde el sanatları sergisi ve yöresel ürün yarışmaları yapılmıştı.

Vali Altıparmak'ın Olur programına eşlik eden Vali Yardımcısı Abdurrahman İçyer, Kaymakam Ömer Çimşit, bazı kurumların bölge ve il müdürleri de festivale katıldılar. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Altıparmak Erzurum Akdağ Yerel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor?
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title