Haberler

Üniversiteler Arası Spor Yarışmaları

Üniversiteler arası spor yarışmalarında dereceye giren öğrenciler, Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Günaydın'ı ziyaret etti.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonunca düzenlenen Üniversiteler Arası Spor Şampiyonaları'nda dereceye giren Gümüşhane Üniversitesi öğrencileri, Rektör Prof. Dr. İhsan Günaydın'ı ziyaret etti.

Ziyaretten ve alınan sonuçlardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Günaydın, 27-29 Mart'ta Düzce Üniversitesi evsahipliğinde düzenlenen Üniversitelerarası Bilek Güreşi ve 09-13 Nisan'da Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi evsahipliğinde yapılan Üniversitelerarası Boks şampiyonalarına katılarak başarılı olan sporcu ve antrenörlerini tebrik etti.

Sporcuları altınla ödüllendiren Günaydın, kazanılan başarıların artarak devam etmesini diledi.

Ziyarete katılan Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Zeki Kaya, bilek güreşi takımı antrenörü Davut Altuntaş ve boks takımı antrenörü Şahin Özdamar, elde edilen başarılardan dolayı mutlu olduklarını ve daha çok çalışarak bundan sonraki şampiyonalarda daha güzel neticeler almak istediklerini belirterek, desteklerinden dolayı Rektör Günaydın ile Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü İsrafil Aslan'a teşekkür etti. - Gümüşhane

Kaynak: AA / Yerel

Düzce Üniversitesi İhsan Günaydın Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title