Haberler

Türkoğlu'nda Kermes

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu İlçesinde, İlim Yayma ve Yaşatma Derneği Tarafından Fakir Öğrenciler Yararına Kermes Düzenlendi.

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde, İlim Yayma ve Yaşatma Derneği tarafından fakir öğrenciler yararına kermes düzenlendi.

Türkoğlu 23 Nisan Parkı'nda gerçekleştirilen kermesin açılışına Belediye Başkanı Mustafa Taşhan, Yazar Vehbi Vakkasoğlu ile çok sayıda davetli katıldı. 3 gün boyunca açık kalacak kermesten elde edilen gelirin fakir öğrencilere verileceğini belirten Dernek Başkanı Ali Gök, "Öğrencilere yardım yapmak isteyip de fırsat bulamayan bütün vatandaşlarımızı kermesimize davet ediyoruz. Her yıl yaptığımız bu etkinliğe insanlarımızın ilgi göstermesi bizleri çok mutlu etti" dedi.

Dernek yöneticileri ve eşlerinin topladığı ürünlerin satıldığı kermeste ayrıca ev hanımlarının yaptığı el emeği göz nuru çeyizlikler de satışa çıkartıldı.

(ACB-MT-Y) 07.06.2008 11:32 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title