Haberler

Sosyal Medya Üzerinden Terör Propagandası Yapan 7 Kişi Gözaltına Alındı

- Sosyal medya üzerinden terör propagandası yapan 7 kişi gözaltına alındıMUĞLA - Muğla'nın Marmaris ilçesinde sosyal medyada terör örgütü PKK/KCK propagandası yaptıkları iddiasıyla gözaltına 7 şüpheli adliyeye sevk edildi.

- Sosyal medya üzerinden terör propagandası yapan 7 kişi gözaltına alındı

MUĞLA - Muğla'nın Marmaris ilçesinde sosyal medyada terör örgütü PKK/KCK propagandası yaptıkları iddiasıyla gözaltına 7 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Marmaris Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Büro Amirliği'ne bağlı ekipler Sosyal medya üzerinden PKK/KCK-YPG/YPJ silahlı terör örgütlerinin propagandasına yönelik, devlet büyükleri ve güvenlik güçlerine tehdit ve hakarette bulunan paylaşımlar yaptığı tespit edilen, Marmaris Demokratik Bölgeler Partisi İlçe Başkanı Y.N., C.Ç., Ö.V., B.G., M.S.D, M.Ş. ve A.Ç.'yi gözaltına aldı. Zanlılardan bazılarının Zeytin Dalı Harekatı'nı protesto eden paylaşımlar yaptığı da tespit edildi. Zanlılara ait ev ve işyerlerinde yapılan aramada, suç ve suç unsuru oluşturabilecek cep telefonu, flash bellek, bilgisayar vb. materyallere el konuldu.

Zanlılardan M.Ş'nin ikametinde Fettullahçı Terör Örgütü'ne ait dokümanlar ele geçirildi. Zanlılar emniyetteki ifadelerinin ardından Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Marmaris Adliyesi'ne sevk edildi. Yine aynı suçtan R.C.'nin ise arandığı belirtildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Marmaris Muğla PKK Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title